«Зоря» – «Динамо» – 3:2: післяматчева пресконференція Патріка ван Леувена

«Зоря» – «Динамо» – 3:2: післяматчева пресконференція Патріка ван Леувена

Головний тренер «Зорі» Патрік ван Леувен поспілкувався з представниками ЗМІ після перемоги своєї команди над «Динамо».

- Ми готувалися до цього матчу, щоб показувати свою гру. Були моменти, коли нам це вдавалося, реалізували деякі з них. Могли забивати ще і мали це робити, тож над цим будемо працювати. Ми небагато володіли м’ячем, але командно ми зіграли дуже добре. Лише компліменти на адресу своїх футболістів, які з першої до останньої хвилини грали разом і до кінця.

- Чи все вдалося виконати з установки на гру?

- Як сказав, хотілося, щоб ми більше тримали м’яч, більше грали у свою гру. Таких моментів було мало, і на це будемо звертати увагу в майбутньому. У нас багато молодих футболістів, які не грали на високому рівні, тож для них це велика мотивація.

- Чи задоволені комплектацією команди й які завдання ставляться на нинішній сезон?

- У плані комплектації в нас ще є час. У нас молода команда, і ми хочемо запросити футболістів, які могли би передати свій досвід молодим гравцям, навчити чомусь. Щодо завдань, то ми чудово розуміємо, що це лише початок сезону. Попереду ще багато ігор, в яких будуть помилки та неприємні результати. Але ми будемо набиратися досвіду – і футболісти, і тренерський штаб. Не буду називати, яку позицію ми хочемо посісти. Лише скажу, що ми будемо продовжувати в тому ж дусі, і, сподіваюся, зможемо поліпшити свою гру.

- Переможний м’яч сьогодні забив орендований у «Динамо» Бражко. Він вразив вас?

- Сьогодні грало багато футболістів, які раніше грали за «Динамо» чи пройшли динамівську школу. Я за всіх радий, вони розуміють футбол. Бражко – один із наймолодших футболістів у нас, і він дуже добре проявив себе відразу, як прийшов. Він слухає всіх, не лише тренерів, а й футболістів, які допомагають йому на полі. У нього є багато хороших якостей і у нього попереду ще довга кар’єра.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер