«Зоря» – «Динамо» – 1:3. Післяматчева прес-конференція Олексія Михайличенка

«Зоря» – «Динамо» – 1:3. Післяматчева прес-конференція Олексія Михайличенка

- Я вдячний "Зорі" за те, що вони разом із нами показали хорошу, добротну гру, яка заслуговує найвищих оцінок. Найголовніше - обидві команди грали тільки на перемогу, ні на який інший результат. І це відчувалося в кожному єдиноборстві, у кожному зіткненні та в емоційному плані. Навіть незважаючи на те, що був відсутній найголовніший компонент футболу - глядачі, усе-таки гра була по-справжньому бойовою та якоюсь мірою кубковою.

Звичайно ж, я задоволений тим, що ми змогли переломити хід гри та виграти її, хоча початок другого тайму залишився за "Зорею", і їхній гол був абсолютно логічним. Напевно, нам трохи пощастило в епізоді, коли м'яч влучив у поперечину. Але команда не зупинялася, шукала свої моменти, і я радий, що наші заміни зробили свій внесок у гру, і хлопці, котрі вийшли на поле, дуже додали та пожвавили матч.

- Як почувається капітан команди Сергій Сидорчук?

- Я не лікар, але те, що я бачив - там рвана рана, доведеться зашивати. Наскільки це серйозно - розберемося пізніше. Проломлений щиток, досить-таки великий розріз.

- Андрієвський певний період не потрапляв до стартового складу "Динамо", а зараз регулярно виходить в основі. Як оціните його гру?

- Як і багато футболістів, Саша впорався з завданням, яке ми перед ним ставили. У тому, що Саша - сумлінний і талановитий футболіст, ніхто не сумнівався. Можливо, він досить довго чекав свого шансу. Але шанс, який ми надаємо практично кожному футболістові, щоб вони могли себе проявити, на мою думку, він починає використовувати. І тільки від нього буде залежати його подальша кар'єра та розвиток.

- Було складно пристосуватися до поля після форс-мажорних погодних умов? Два тайми команди фактично провели на різних полях...

- Абсолютно. Навіть за різних кліматичних умов - перший тайм ми грали в Африці, а другий - в Англії. Але я вдячний стадіону, поле витримало, і до нього жодних претензій немає, воно дозволяло грати у футбол. Дякую тим людям, які за ним доглядають.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер