«Зоря» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Зоря» – «Динамо»: останні новини перед грою

Команда Сергія Реброва вирушила до міста проведення матчу ще вчора. Літак із командою на борту злетів у небо о 20:15 та за годину з лишком приземлився в Запоріжжі.

Місцем своєї дислокації динамівці обрали чотиризірковий готель Four Points by Sheraton, який було побудовано зовсім нещодавно. Цей готель, розташований поблизу набережної на правому березі Дніпра, із номерами з видом на острів Хортицю, вважається одним із найкращих, якщо не найкращим у місті.

Сьогодні близько 10-ї години ранку гравці вийшли на прогулянку містом, аби насолодитися краєвидами та природою міста. Після обіду в програмі команди установка на гру та виїзд на «Славутич-Арену».

На традиційній передматчевій нараді було затверджено, що обидві команди зіграють у своїх домашніх комплектах форми, луганчани – в чорному (голкіпери – в червоному), динамівці – в білому (голкіпери – в жовтому).

Із самого ранку в Запоріжжі панує справжня літня, тепла та безхмарна погода. Опівдні стовпчики термометрів піднялися до позначки +25°C. На вечір синоптики прогнозують комфортні +22°C, без опадів. 

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер