«Зоря» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Зоря» – «Динамо»: останні новини перед грою

Матч на «Славутич-Арені» розпочнеться о 17:00.

До Запоріжжя, міста дислокації луганського клубу, динамівці прилетіли напередодні ввечері, традиційно зупинившись у фешенебельному готелі «Four Points by Sheraton». У розкладі команди в день гри жодних заходів не передбачено, хіба що прогулянка містом біля готелю. Але навряд чи хтось із футболістів захоче залишати готель до від’їзду на стадіон, адже в місті не по-весняному похмура погода – температура трохи вища від 0ºC, а також опади у вигляді дощу зі снігом.

Мабуть, саме через не дуже сприятливу погоду майбутній поєдинок не викликав особливого інтересу збоку місцевих уболівальників. Якщо за матчем першого кола між командами, який відбувся в середині вересня минулого року, із трибун «Славутич-Арени» спостерігали трохи більше чотирьох тисяч глядачів, то цього разу, за словами представників луганського клубу, на ранок 4 березня продано приблизно 250 квитків.

Сьогодні вранці відбулася традиційна передматчева нарада. На ній було затверджено, що господарі поля зіграють у домашньому комплекті форми – чорних у білу смугу футболках, чорних шортах та гетрах (голкіпер зіграє в зеленому), у той час як динамівці одягнуть виїзну синю смугасту форму (голкіпер – у жовтому).

Додамо, що на момент стартового свистка арбітра Юрія Можаровського, за прогнозами синоптиків, температура становитиме +1ºC, із сильним снігом.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер