«Зоря» перед матчем із «Динамо» ніяк не заспокоїться...

«Зоря» перед матчем із «Динамо» ніяк не заспокоїться...

- Сенсу цього рішення я не розумію. Від цього перенесення двояке відчуття. Такий підхід – це подвійні стандарти. Чому в даному випадку Прем'єр-ліга матч перенесла, а коли ми зовсім нещодавно зверталися з аналогічним проханням, то нам відмовили?

Нагадаємо, що раніше головний тренер «біло-синіх» аргументовано спробував за особистою ініціативою пояснити мотиви динамівців:

- Я з великою повагою ставлюся до головного тренера «Зорі» Юрія Вернидуба та спілкувався з ним на цю тему. Намагався зі свого боку пояснити нашу позицію та мотивацію звернутися до Прем'єр-ліги з проханням призначити матч на суботу. По-перше, відразу 11 гравців нашої команди були залучені до матчів за свої збірні. По-друге, наступного тижня нам доведеться провести дуже важливий матч проти «Ріу Аве», яким ми беремо старт у груповому турнірі Ліги Європи. Цей поєдинок пройде в Португалії, а летіти до місця проведення цієї зустрічі ми будемо п'ять годин. Враховуючи два цих чинника, ми й прийняли рішення відправити до Прем'єр-ліги прохання про перенесення матчу із «Зорею» на 13 вересня. Гадаю, це цілком зрозуміле й обґрунтоване рішення.

* фото А.Лукацького

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер