Жорже Жезуш: «Ми дуже впевнено їдемо в Київ»

Жорже Жезуш: «Ми дуже впевнено їдемо в Київ»

Головний тренер «Бенфіки» Жорже Жезуш взяв участь в передматчевій прес-конференції напередодні поєдинку з «Динамо» в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

- Ми дуже раді, що починаємо цей груповий етап Ліги чемпіонів, це той турнір, де ми хотіли бути. У «Динамо» сильна команда, як і у інших, я дивлюся на всіх трьох однаково. У київського «Динамо» в складі збірної України п'ять гравців стартового складу, які нещодавно зіграли внічию з Францією (1:1), це знак підвищення рівня суперника, але й у «Бенфіки» є всі умови, щоб боротися за перемоги з усіма, чи не боячись, але знаючи, що у суперників такі ж цілі.

Як у тренера, у мене є перед грою відчуття, що моя команда суперсильна, мотивована, добре знає суперника і здатна перемагати. Команда добре впоралася зі складними ситуаціями за кілька ігор. Ми повинні впоратися і добре зіграти в першій грі. Ми дуже добре управляли командою з фізичної та психологічної точки зору, за допомогою всієї структури. Ми дуже впевнено їдемо до Києва.

Якщо розглядати київське «Динамо» як на найслабшу команду в групі, це буде неправдою. У київського клубу найкваліфікованіший тренер в світі - Луческу я дуже поважаю і захоплююся. У нього є команда, в якій п'ять основних гравців збірної. Це явні ознаки того, що ми будемо грати проти чудової команди. Ми можемо виграти. Я не дивлюся на київське «Динамо» інакше, ніж на «Барселону» або «Баварію». Для мене київське «Динамо» так само сильне, як і решта команд. Проти «Барселони» я думаю, що виграю, проти «Баварії», я думаю, я виграю, і проти київського «Динамо» те ж саме.

Більшість тренерів дотримуються тієї ж думки, що і Луческу. Вони вірять в систему і працюють з нею на сто відсотків. Він тренер з найбільшою кількістю титулів в світі, і він має рацію в своєму уявленні про гру. Ми будемо грати проти хорошої команди, такої як «Бенфіка», «Барселона» і «Баварія». Не думаю, що київське «Динамо» сильно відрізняється від «Барселони» і мюнхенської «Баварії», починаючи з тренера. У них сильна команда, у них хороша позиційна атака, яку ми повинні спробувати зупинити.

Що стосується ротації нашого складу, то на даний момент у мене «Бенфіка» з більшою кількістю опцій, ніж в минулому році. У мене завжди є впевненість, що, змінивши трьох, чотирьох або п'ятьох гравців команда не втратить свій рівень. Якщо не брати до уваги гравців, які приїхали в цьому році і погано знайомі з нашими ідеями, команда стала набагато сильнішою.

Фото - А BOLA

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер