Зозуля і Ярмоленко хочуть справедливості

Зозуля і Ярмоленко хочуть справедливості

Резонанс серед футбольної громадськості викликала передача «Інший футбол» на телеканалі ICTV від 20 лютого 2011 року. Своє обурення висловили футболісти «Динамо» Роман Зозуля та Андрій Ярмоленко. Щоб роз’яснити ситуацію, ми звернулися за коментарями до гравців:

- Журналіст зачитав Юрію Сьоміну питання від уболівальника з Дрогобича, – розповідає Роман Зозуля. – У ньому пролунало звинувачення на нашу адресу у дволикості, у критичних відгуках стосовно нашого тренера Юрія Сьоміна після того, як він пішов із команди влітку 2009 року. Ми такого ніколи не казали. Та й як можна було таке припустити, якщо саме за цього тренера ми обидва почали потрапляти до основного складу. Тому, природно, звернулися до юриста та склали заяву про спростування недостовірної інформації.

- Суть заяви полягає в тому, що будь-які відомості, які лунають в ефірі, в тому числі й питання від телеглядачів мають перевірятися на правдивість та достовірність, – продовжує Андрій Ярмоленко. – А цього не було зроблено. Ця заява була спрямована до відповідної служби каналу ICTV. Ми не хочемо чинити конфлікт, а хочемо відновлення справедливості. Щоб улагодити ситуацію й не доводити справу до суду, нас влаштує публічне спростування недостовірної інформації журналістами програми «Інший футбол».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер