Зустріч із друзями напередодні матчу динамівських команд

Зустріч із друзями напередодні матчу динамівських команд

Напередодні благодійного матчу в рамках європейського турне Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!») із загребським “Динамо”, відбулася тепла зустріч представників хорватської та української сторін.

Благодійну вечерю організували ультрас "Динамо" (Загреб) спільно з українським полком "Азов".

На зустріч прийшов посол України у Хорватії Василь Кирилич, а також було запрошено бойових офіцерів-хорватів, які воювали або зараз воюють на території України. Зокрема, на вечері був хорватський військовослужбовець повітряно-десантних військ, який бився за Україну в Бучі та Ірпені в лютому нинішнього року і незабаром планує повертатися до нашої країни до бойових дій.

Наш клуб був представлений асистентом головного тренера "Динамо" Огненом Вукоєвичем, віце-президентом з маркетингу Олексієм Паламарчуком, а також футболістами Володимиром Бражком та Антоном Болем.

Динамівці привезли клубні сувеніри, а також матчеві футболки, в яких футболісти сьогодні ввечері вийдуть на поле. Усі подарунки були передані на благодійні цілі. Учасники зустрічі складали пожертвування для України у спеціальний бокс, потім серед них як нагороду розіграли ці призи.

Також зазначимо, що на вечерю було запрошено ексфутболіста обох команд Йосипа Піварича. Він тепло поспілкувався з нашими гравцями та пообіцяв після матчу спуститися до них у роздягальню. Також на матчі очікується присутність ще одного хорватського ексдинамівця Єрко Лєко, він отримав запрошення та обіцяв приїхати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер