Зустріч із Володимиром Мунтяном та Володимиром Безсоновим

Зустріч із Володимиром Мунтяном та Володимиром Безсоновим

Кумири мільйонів динамівських прихильників є одними з найбільш титулованих гравців нашого клубу. Володимир Мунтян - семиразовий чемпіон СРСР, дворазовий володар Кубка СРСР, володар Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА 1975 року. Володимир Безсонов - шестиразовий чемпіоном СРСР, п'ятиразовий володар Кубка СРСР, володар Кубка Кубків 1986 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 1980, срібний призер Євро-88.

Поспілкуватися із зірками зібралося чимало охочих, які оплесками привітали гостей. Ведучим та модератором зустрічі, як завжди, був заслужений журналіст України Олександр Липенко, який перед початком зустрічі провів цікаві конкурси та вікторину, а найактивніші учасники отримали приємні призи.

Символічно, що на зустрічі були присутні вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського – група U-11 (футболісти 2006 року народження), як свідчення спадкоємності поколінь, поєднання минулого та майбутнього нашого клубу.

Володимир Мунтян:

- Дуже приємно присвятити сьогоднішній вечір зустрічі з вами. Цей рік ювілейний для «Динамо». 90 років - це прекрасна, солідна дата. На щастя, якийсь внесок до історії київського «Динамо» зробив і я, це дуже приємно. У нас є величезна плеяда хлопців, яка залишила яскравий слід у житті нашого клубу.

Володимир Безсонов:

- Хочу привітати всіх присутніх та подякувати за те, що прийшли на нашу зустріч. А також привітати всіх із прийдешнім святом 90-річчя клубу, побажати міцного здоров'я та щастя.

Сергій Михайленко, президент Фан-клубу «Динамо» Київ:

- Я радий бачити всіх присутніх та вдячний Володимиру Федоровичу й Володимиру Васильовичу за цю зустріч, адже це ті люди, які кували золото найвидатніших перемог «Динамо» та завойовували європейські кубки. Я відчував непередавані емоції, везучи їх із НСК «Олімпійський» на стадіон «Динамо»: здорово доторкнутися до історії клубу. Сьогоднішня зустріч одна з багатьох, запланованих у рамках святкування 90-річчя клубу. Вони будуть проходити як із ветеранами, так і з нинішніми футболістами та тренерами. Заходів буде багато, один із них стартує вже 1-го квітня. Ми запускаємо конкурс відеопривітань від уболівальників для клубу. Будь-який бажаючий може записати ролик тривалістю 90 секунд, викласти його на каналі YouTube, а найкращі з них будуть показані на табло НСК «Олімпійський» перед домашніми матчами «Динамо», а також під час перерви.

Сама зустріч із Мунтяном та Безсоновим минула в теплій, дружній атмосфері, часом навіть неформальній. Володимир Федорович та Володимир Васильович відповіли на всі запитання, згадали шлях «Динамо» до європейських вершин та розповіли, чим зараз живуть ветерани «Динамо».

На завершення заходу відбулася автографсесія, і кожен бажаючий зміг сфотографуватися з легендами клубу. Також для всіх уболівальників було організовано сюрприз: у конференц-залі виставили Кубки Кубків УЄФА 1975 та 1986 років.

Відзначимо, що подібні заходи, присвячені 90-річному ювілею «Динамо», будуть проводитися клубом і надалі. Зокрема, плануються зустрічі з трьома володарями «Золотих м’ячів» Олегом Блохіним, Ігорем Бєлановим та Андрієм Шевченком.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер