Звернення «Фан-клубу ФК «Динамо»(Київ)

Звернення  «Фан-клубу ФК «Динамо»(Київ)

„Наша країна - динамівська родина!"

На деяких інтернет-сайтах з'явилась анонімна інформація про те, що члени „Фан-клубу ФК „Динамо" (Київ) відмовилися від акції протесту проти рішення Печерського суду м. Києва, що стосується нашого улюбленого клубу. Нічого подібного! В наших планах значиться така масова акція і це волевиявлення тисяч динамівських вболівальників з різних регіонів України. Будьте впевненні, ми готові в будь-який день вийти з акцією протесту і вона дійсно буде масова, але право визначити дату ми залишаємо за собою.

Скажемо більше, поки що Фан-клубу вдається стримувати фанівські угрупування, ми все робимо для того, щоб пристрасті вболівальників не перейшли в некеровані, стихійні, вуличні виступи.

Але, на сьогодні у нас поки що інші турботи. Готуємося до стартового матчу другого кола чемпіонату. І хочеться, щоб за цієї холоднечі, гра на стадіоні ім. Валерія Лобановського пройшла у святковій атмосфері. Ми зробимо все, щоб таку атмосферу створити і віримо в те, що вона такою буде!

Ласкаво запрошуємо динамівських фанів в перший день весни підтримати своїх улюбленців! А так званих „добродіїв", просимо пам'ятати, що себе, свій рідний клуб ми образити ніколи нікому не дамо.

І нехай ні в кого, щодо цього не буде ніяких сумнівів!

Разом з „Динамо" до перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер