“Зірка” дісталася нелегко

“Зірка” дісталася нелегко

Другий товариський матч у критому манежі Конча-Заспи динамівці провели проти лідера першої ліги та одного з найреальніших претендентів на підвищення в класі – кіровоградської “Зірки”. На поле вийшла друга група гравців і лише після першого тайму з’явився вилучений у вчорашньому матчі з “Ворсклою” Ласло Боднар.

Одна з перших атак кіровоградців закінчилася голом. На 13-й хвилині Крижановський філігранним ударом з кута штрафної спрямував м’яч у лівий від голкіпера кут воріт. Динамівці усією командою пішли вперед і вже за кілька хвилин відновили статус-кво. Відзначився сьогоднішній ювіляр і лідер колективу Валентин Белькевич, який з легкістю пройшов обороні редути суперника, не залишивши найменшого шансу кіперу.

Захопившись атакою динамівська оборона прогледіла Яковенка, який цим одразу скористався, відправивши м’яч з району одинадцятиметрової позначки точно в кут. Рева проводив шкіряний снаряд лише поглядом – 1:2. Зрівняв рахунок Сергій Федоров. Його часті підключення у штрафний майданчик врешті закінчилися результативно. Сталося це за лічені секунди до свистка на перерву.

Другий тайм команда Михайличенко повністю провела на половині поля “Зірки”. Удари йшли один за одним, активністю відзначався Милевський, Лєко, Ринкон, Белькевич. Однак вивести вперед біло-блакитних вдалося зовсім не їм, а Андрію Несмачному, який після серії рикошетів у штрафній метрів з десяти спрямував м’яч під поперечину.

«Динамо» – «Зірка» - 3:2 (2:2).

«Динамо»: Рева, Головко, Федоров, Несмачний, Петкович (Боднар, 46), Скоба, Лєко, Белькевич, Ринкон, Милевський, Шацьких.

Голи: Белькевич (17), Федоров (45), Несмачний (78) - Крижановський (13), Яковенко (26).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер