Зіркові динамівці на Дні Славутича

Зіркові динамівці на Дні Славутича

Цими вихідними команда Асоціації ветеранів футболу міста Києва, у складі якої в основному виступають екс-динамівці, відвідали Славутич, де з нагоди Дня міста провела товариський матч зі збірною співробітників Чорнобильської атомної електростанції. Зустріч завершилася впевненою перемогою киян 7:3, а глядачі, які прийшли на свято, отримали масу задоволення.

До Славутича вирушили відомі в минулому футболісти: Андрій Ковтун, Сергій Кузнецов, Олександр Радченко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Віктор Леоненко, Олег Саленко, Віктор Хлус, Едуард Цихмейструк, Василь Рац, Іван Яремчук, Сергій Нагорняк, Олександр Призетко.

Хоча рівень майстерності суперників був різним, співробітники ЧАЕС брали енергією та молодістю, яких вистачило на три забитих м’ячі. Ветерани Києва відповіли сімома, їхніми авторами стали Саленко (двічі), Косовський (двічі), Призетко, Цихмейструк та Нагорняк.

Організатор столичних ветеранів футболу, відомий у минулому нападник «Динамо» Віктор Хлус розповів про візит команди на північ Київської області, особливо відзначивши благодійний характер подорожі:

- Традиційно наші футболісти не обмежуються проведенням футбольного матчу. Цього разу відвідали спеціалізований дитячий будинок Славутича, поспілкувалися з його вихованцями, які, на жаль, хворі на церебральний параліч. Хочеться, щоб презентовані закладу два великих плазмових телевізори, а дітям солодощі та набори динамівської атрибутики, принесли користь та радість. Для нас дуже важливий соціальний ефект візиту, гадаю, цього разу його було досягнуто.

Окрім перерахованих футболістів, із нами до Славутичу поїхали знамениті в минулому динамівці, які через поважний вік та здоров’я на поле вийти не можуть. Це Віктор Серебряников, Ігор Зайцев, Сергій Круликовський, Валерій Самохін. Вони перейнялися футбольною атмосферою, а також отримали від місцевих організаторів пам’ятні презенти.

Що стосується самого свята, враження залишилися лише позитивні. Наша команда принесла людям радість, нові емоції. Зрозумійте, не кожен день до провінційного міста приїжджають футболісти з такими гучними іменами, які не лише виходять на поле, але й із задоволенням дарують людям радість спілкування.

Зараз наша команда ветеранів візьме невелику паузу. Попереду Євро-2012, всю увагу буде переключено на нього. А далі будуть цікаві візити. На динамівців чекають у різних куточках України, в Білорусі та Росії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер