Зірковий бал “Динамо”

Зірковий бал “Динамо”

25 червня у столичному Палаці Україна відбудеться урочисте вшанування футболістів київського “Динамо”.

Важкий сезон 2002/03 динамівці Києва закінчили тріумфально. Інтрига 12-го чемпіонату, яку подарували українським уболівальникам безкомпромісна дуель лідерів вітчизняного футболу, закінчилася на користь найтитулованішого клубу країни: “Динамо” вибороло спочатку перший турнір імені Валерія Лобановського, згодом шостий Кубок України і, нарешті, вдесяте – золоті нагороди чемпіонів України.

За рекомендацією УЄФА клуб, який за свою історію десять разів вигравав титул національного чемпіону, отримує право носити на футболці знак особливої відзнаки – “чемпіонську зірку”. З наступного сезону вона знайде своє місце на біло-блакитній динамівській формі.

Зірка стане і лейтмотивом урочистого вшанування футболістів і тренерів “Динамо”, яке відбудеться в середу 25 червня у найпрестижнішій залі Києва – Палаці Україна. Чотири тисячі запрошених стануть свідками вручення динамівським зіркам чемпіонських медалей. Свято організовується зусиллями команди, яку “тренує” артистична зірка – давній та відданий уболівальник “Динамо” Борис Краснов. Він – сценарист, режисер і художник події, яку прикрасять найпопулярніші українські та російські зірки естради.

Ну а футбольні зірки “Динамо” почнуть з’їжджатися до Палацу України у 18-й години, щоб згодом увійти до нього устеленою квітами зірковій червоній доріжці в оточенні відданих шанувальників свого таланту. Тим, кому не вдасться пробитися до своїх кумирів, щоб взяти автограф чи потиснути руку, зможуть побачити їх крупним планом на встановленому біля входу до Палацу гігантському телеекрані. До речі, опісля весь вечір транслюватиметься на ньому від першої до останньої хвилини. Закінчиться свято, як завжди, яскравим феєрверком у нічному київському небі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер