Зорепад на стадіоні «Динамо»

Зорепад на стадіоні «Динамо»

У четвер на стадіоні «Динамо» справжній зорепад. До Києва прибуває чинний клубний чемпіон Європи, клуб, із яким у «Динамо» склались теплі дружні стосунки, - італійський «Мілан».

Чартер із італійською делегацією прибуває завтра о 12.00. Серед відомих гравців, які їдуть до Києва привітати «Динамо» з 80-річним ювілеєм, – воротарі Валеріо Фіорі і Желько Калач, захисники Кафу, Джузеппе Фаваллі, Алессандро Неста і Даніеле Бонера, півзахисники Крістіано Броккі, Емерсон, Дігао і Пато, нападаючі Віллі Аубамейянг і Альберто Джилардіно. Як у складі "Мілана", так і в складі "Динамо" не зіграють футболісти, які викликані до різноманітних збірних своїх країн. Очолюють делегацію віце-президент «Мілана» Адріано Галліані, генеральний менеджер Умберто Гандіні, а також головний тренер Карло Анчелотті.

Взяти участь у святковому вечері запрошені три володарі «Золотого м’яча» - Олег Блохін, Ігор Бєланов і Андрій Шевченко. Також на матчі будуть присутні всі ветерани клубу, люди, які кували історію «Динамо» упродовж 80 років.

У касах стадіону «Динамо» ще наявні квитки на святковий вечір. Поспішіть придбати. Для жителів інших міст повідомляємо, що пряма трансляція заходу запланована на 19:20 по телеканалу СТБ.

Також зауважимо, що наступного дня після гри «Мілан» вранці проведе тренування на клубній базі в Конча-Заспі, пообідає та вирушить до аеропорту, звідки вилетить до Мілана.


www.fcdynamo.kiev.uа

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер