Зірки «Динамо» взяли участь у святі та зіграли для дітей

Зірки «Динамо» взяли участь у святі та зіграли для дітей

Зустрічалися зірки «Динамо» різних поколінь (на фото) з ветеранами Яготина - випускниками місцевої ДЮСШ різних років. "Зіркова" зустріч уже стала традиційною і проходить третій рік поспіль завдяки службі безпеки України, на підтримку хлопців із дитячого будинку "Віночок".

На цей раз важлива подія була приурочена ще й до великого свята - дня міста Яготин, який відзначив ювілей - 460 років.

Примітно, що на полі стадіону "Колос" напередодні товариського матчу відбувся цілком офіційний - у рамках чемпіонату області у вищій лізі зустрічалися юнаки з ФК "Яготин" та хлопці з динамівської Академії 1996-го року народження, якими керують Олексій Дроценко та Юрій Дмитрулін. Напружена гра з великою кількістю гольових моментів завершилася нульовою нічиєю.

Що стосується матчу ветеранів, то грали команди два тайми по 30 хвилин. Зустріч почалася досить активно, і вже на 7-й хвилині перший м'яч побував у воротах яготинців після удару у виконанні Олександра Заварова. Але господарі не думали здаватися, вони з кожною хвилиною все більше нагнітали напругу біля воріт гостей, і під кінець першого тайму добилися свого - Волошин прекрасним ударом зрівняв рахунок.

Під час перерви свою майстерність продемонстрували юні вихованці місцевої школи тхеквондо.

У другому таймі чудовий момент відзначитися мав Віктор Насташевський, але воротар, який не раз виручав свою команду протягом всього матчу, якимось дивом кінчиками пальців у стрибку дістав м'яч і вибив його на кутовий. Міг відзначитися головою і Сергій Федоров, але воротар
Хвостиков у воротах творив просто дива. В результаті бойова нічия - 1:1.

16.09.12. Зірки «Динамо»
Яготин (ветерани) 1:1 (1:1)

"Динамо": Луценко, Лозинський, Федоров, Дмитрулін, Радченко, Трошкин (кап), Буряк, Косовський, Костюк, Заваров, Насташевський (також узяли участь Черніков, Беженар, Яшкін).

Головний тренер: Андрій Біба.

Голи: Заваров (7) - Волошин (26).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер