Звіт про гуманітарну діяльність Фонду братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) за останній тиждень

Звіт про гуманітарну діяльність Фонду братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) за останній тиждень

Наш клуб разом із Фондом братів Суркіс продовжує надавати всебічну допомагу тим, хто у цей непростий для нашої країни час найбільше потребує її, - українській армії, дітям, різноманітним фондам та організаціям.

Кожного тижня, фактично цілодобово, ми обробляємо та задовольняємо запити від військових, прикордонників, які опікуються тимчасовими переселенцями, відправляючи допомогу в усі куточки нашої країни, а також на передову.

Підставки для дронів та автоматичні зарядки для магазинів

Фонд братів Суркіс передав уже другу партію підставок під дрони та автоматичних зарядок для магазинів. Ці речі будуть корисними для підтримки безпеки та зручності у використанні дронів, а також підтримки новацій у безпілотних системах.

Маскувальні сітки для ДПСУ

Прибула третя партія сіток - Фонд братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) передали уже 60 тонн до ДПСУ, які будуть використані як маскувальні. Сітки розʼїхалися на передову, а також у різні куточки України.

Дитяче харчування

Фонд братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) продовжують працювати не лише з військовими, а й із переселенцями у прифронтових зонах та лікарнями. Наразі приїхала чергова фура з дитячим харчуванням для малюків, яка була спрямована нужденним сім'ям.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер