«Баварія» - «Динамо». Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Баварія» - «Динамо». Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Підсумки зустрічі з мюнхенською «Баварією» в матчі 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів (0:5) підбили головний тренер «Динамо» Мірча Луческу та захисник команди Олександр Тимчик.

Мірча ЛУЧЕСКУ:

- Сьогодні «Динамо» повторило найбільшу поразку в Лізі чемпіонів. Це наслідок індивідуальних помилок футболістів чи майстерності суперників?

- Результат відображає те, що відбувалося на футбольному полі. Ще до гри я казав, що «Баварія» - головний претендент на перемогу в Лізі чемпіонів. Ми знали, що не можна грати на атаку з таким суперником, адже ця команда вміло використовує вільні зони за рахунок вертикальних передач і індивідуальних дій. Це показали події другого тайму, коли ми пішли відіграватися. Можна сказати, що три або навіть чотири пропущені голи стали наслідком наших помилок, коли ми виходили з оборони та далеко відпускали м'яч, а «Баварія» ловила нас на контратаках.

До першого гола ми грали добре, нам вдавалося стримувати натиск суперника. У «Баварії» практично не було моментів. Але пенальті та пропущений гол змінили ситуацію на полі. Мені потрібно подивитися цей момент. Хлопці в роздягальні говорили, що там був фол на Сидорчуку - його штовхнули і внаслідок цього він зіграв рукою. Після пенальті ми втратили впевненість і легко пропустили, коли Андрієвський занадто далеко відпустив м'яч. Суперник запресингував і одним пасом вивів Левандовські на ворота. Швидше за все, це сталося через нашу невпевненість і страх помилитися.

Ми пробували виходити в атаку і після пропущених м'ячів, контратакували, у нас було кілька хороших моментів. Але ми часто втрачали м'яч при останньому пасі. Ми неправильно думали, неправильно грали, тому не змогли забити. Виходячи вперед, залишали позаду вільні зони, чим суперник вміло скористався у другому таймі. А гол Сане з гострого кута ще раз показав високий рівень не тільки цього гравця, але і всіх футболістів «Баварії».

«Баварія» - дуже сильний суперник для нас. Але я не думаю, що в інших матчах вони так ризикуватимуть, як сьогодні. Мюнхенці кілька разів залишали своїх захисників один на один із нашими нападниками. Однак ми не змогли скористатися цими моментами. Повторюся, що на мою думку, «Баварія» - кандидат номер один на виграш Ліги чемпіонів.


Олександр ТИМЧИК:

- Такі болючі поразки пригнічують моральний дух гравця чи спонукають до реваншу?

- Звичайно, ми дуже засмучені через цю поразку. Але впевнений, що Містер зробить висновки та вкаже на наші помилки. Як сказав тренер, «Баварія» забила голи, скориставшись нашими помилками. Тому будемо розбирати гру і рухатися далі.

- Сьогодні було багато браку та невпевнених дій - це наслідок психології?

- Браку було багато, тому що «Баварія» добре йшла в пресинг. Ми намагалися виходити з-під пресингу через комбінації, але нам це насилу вдавалося.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер