Денис Бойко: «Найголовніший план на майбутнє – аби наша країна перемогла»

Денис Бойко: «Найголовніший план на майбутнє – аби наша країна перемогла»

Голкіпер київського «Динамо» поділився з представниками ЗМІ емоціями від повернення до Києва.

- Денисе, ви вже кілька днів тренуєтесь у Києві. Які відчуття?  

- Якщо чесно, я був дуже розчулений коли повернувся в Україну. Знаходитися закордоном, у спокої – це одне… Так, у нас там усе було організовано, тренувальний процес, усі умови для роботи. Але рідний дім – це зовсім інше. Для мене це важливо. Я дуже чекав коли ми зможемо повернутися додому, до рідних домівок, до нашого міста. І коли повернувся, в середині душу розривали емоції. Але коли минув певний час, трохи адаптувалися до сьогоднішніх реалій у нашому місті. Добре, що іде тренувальний процес і ми готуємося до нового чемпіонату.

- Тренування проходять продуктивно?

- Дуже продуктивно. Ви ж бачите, хлопці всі втомилися. Проводимо по два тренування на день, незважаючи на спеку. Хороша робота, хороше навантаження.

- Повітряні тривоги не заважають тренувальному процесу?

- Це сьогоднішні реалії нашого життя. Найголовніше щоб усі наші рідні та близькі були в безпеці. Для нас створено всі умови аби ми перебували у безпеці. ЗСУ роблять усе, аби забезпечити спокій, і роблять все можливе і неможливе щоб захистити кожного нашого громадянина. Звичайно, не можна викинути з голови те, що відбувається на сьогоднішній день у нашій країні. Але доводиться адаптуватися. Вірю, що все буде Україна і ми переможемо.

- Ти брав участь у благодійних матчах. Наскільки для тебе це було важливо?

- Для мене теж важливо, але важливіше це для всієї команди і перш за все – для нашої країни, тому що ці матчі проводилися передусім заради збору коштів для ЗСУ, для волонтерів, для біженців, переселенців, медиків. Було важливо зібрати якомога більше грошей і показати всьому світу ті реалії, які відбуваються на сьогоднішній день в нашій країні.

- Плани на майбутнє – продовжувати цей благочинний напрям?

- Найголовніший план на майбутнє – аби наша країна перемогла. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер