Денис Бойко: «Луческу сказав: «Кубок твій»

Денис Бойко: «Луческу сказав: «Кубок твій»

- Я вважаю, вся команда зіграла дуже добре і якісно. Ми досконало розібрали суперника, тому були готові до гри, яку запропонує нам «Зоря». На мій погляд, ми виконали своє завдання на відмінно.

- З огляду на те, що ви грали в воротах і на попередніх стадіях Кубка України, участь у фіналі не стала для вас несподіваною?

- Напевно, зараз вже можна сказати, що Мірча Луческу ще перед матчем з «Колосом» підійшов до мене і сказав: «Кубок твій». Тобто, всі подальші матчі в цьому турнірі, в тому числі і фінал, буду грати я. Тож готувався до цього, розумів, що мені буде надано цей шанс. Сподіваюся, не підвів.

- «Динамо» довгий час не вдавалося реалізувати свої моменти, чи не зринала думка про серію післяматчевих пенальті?

- Я намагаюся не думати про це, а концентруватися на моменті, тут і зараз. Але чесно вам скажу, після того як Вітя Циганков не забив пенальті, я згадав 2012-й рік, коли у фіналі Ліги чемпіонів була схожа ситуація: «Баварія» вела 1:0 і не забила пенальті, а в кінці гри відзначився «Челсі» і потім здобув перемогу в серії післяматчевих пенальті. Це у мене добре відклалося в пам'яті, я з невеликою нервозністю згадував цей момент. Але слава богу, все добре закінчилося, ми виграли - це найголовніше.

- Чому, на ваш погляд, Циганков не забив пенальті?

- Хочу зробити величезний комплімент воротареві «Зорі», він дуже добре сьогодні зіграв, Нікола Василь, дійсно, молодець. Зізнатися, я не хотів, щоб Вітя бив саме в той кут. Розумів, що суперники його теж переглядають і розбирають. Сьогодні був дуже відповідальний момент, і він вирішив розвернути удар, хоча в принципі, його кут - інший. У будь-якому випадку, воротар молодець, все прочитав. Повторюся, слава богу що все добре закінчилося, і ми виграли. Всі молодці.

- Завдяки чому вам вдалося виграти всі три трофея в сезоні?

- Завдяки новому тренеру. І ви, і вболівальники, і телеглядачі, люди, які розбираються у футболі і навіть ті, хто не розбирається, самі все бачать і розуміють. Очевидно, що заслуга головного тренера у всіх цих перемогах величезна.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер