«Динамо» в Іспанії. День 10. Останнє тренування першого збору

«Динамо» в Іспанії. День 10. Останнє тренування першого збору

Наближається до завершення перший зимовий тренувальний збір «біло-синіх», який команда проводить в іспанській провінції Аліканте.

У передостанній, 10-й день перебування в Іспанії, підопічні Мірчі Луческу провели одне тренування на полях комплексу La Finca.

По сусідству ранкове заняття проводив норвезький «Буде-Глімт», з яким кияни зіграють контрольний матч завтра вранці, у день повернення в Україну.

Біля тренувального поля на команду вже чекали найвідданіші вболівальники, які вже не перший рік приїжджають з України на тренувальний збір киян. Відчутною була і підтримка команди напередодні, під час товариського матчу з «Мурсією» - вболівальників нашої команди на трибунах було значно більше, ніж уболівальників фактично місцевого клубу. Вже другий матч поспіль на трибунах красувався величезний прапор України.

Команда тренувалася за хмарної погоди, при цьому було не холодно – оптимальна для футболу температура повітря.

Після інтенсивного розігріву розпочалася вправа, під час якої гравці рухалися по полю у заданому напрямку між стійками та робили передачі. Потім футболісти розділилися – польові гравці працювали під чітким керівництвом Мірчі Луческу, тоді як голкіпери виконували спеціальні воротарські вправи. Михайло Михайлов підбив короткий підсумок роботи на зборах, після чого воротарі приступили до роботи.

Потім команда розпочала ігрові вправи за участю воротарів. До загальної групи повернулися Олександр Андрієвський та Беньямін Вербіч, які кілька днів тренувалися за індивідуальною програмою. Водночас відпочинок після вчорашнього матчу з «Мурсією» було надано Сергію Сидорчуку та Віталію Буяльському.

Завтра на цьому ж полі, яке зберегло практично ідеальний стан до кінця збору, «Динамо» проведе останній контрольний матч в Іспанії. «Біло-сині» зіграють із «Буде-Глімтом», що тренувався по сусідству, після чого повернуться до Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер