Гравці «Динамо» придбали автомобіль для розвідувального батальйону

Гравці «Динамо» придбали автомобіль для розвідувального батальйону

Футболісти "Динамо" продовжують допомагати українській армії. Днями до редакції офіційного сайту клубу надійшло прохання від одного з розвідувальних батальйонів, що перебуває на передовій – нашим військовим терміново потрібна була машина зі специфічними характеристиками.

Це прохання передали капітану команди Сергію Сидорчуку, який оперативно обговорив питання з гравцями "Динамо". Протягом дня футболісти самі знайшли та сплатили покупку необхідного автомобіля.

"Усі гравці "Динамо" не сидять, склавши руки. Ми допомагаємо нашим захисникам, і це найменше, що кожен із нас може зробити. Дякуємо нашій армії, нашим волонтерам, медикам та простим людям, які роблять усе для перемоги України в цій страшній війні", - прокоментував те, що відбувається, Сидорчук.

Нагадаємо, що раніше Беньямін Вербич відправив в Україну цілу низку необхідних позицій для наших військових. Гравці "Динамо" Сергій Сидорчук, Георгій Бущан та Микола Шапаренко разом із колегами з "Шахтаря" організували спільний фонд допомоги Україні.

Не залишаються осторонь й інші футболісти першої команди. За нашою інформацією, усі гравці беруть участь у допомозі армії та фінансуванні гуманітарних програм.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер