Мірча Луческу: «Сподіваюся, цей матч – хороший урок для наших гравців»

Мірча Луческу: «Сподіваюся, цей матч – хороший урок для наших гравців»

Підсумовуючи зустріч з мюнхенською «Баварією» у рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів (0:5), головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу зазначив, що пропущені голи стали наслідком помилок і невпевненості.

- Це заслужений результат для «Баварії», вони зіграли дуже добре. Мюнхенці отримали перевагу у вигляді пенальті, мої гравці в перерві сказали, що там був фол проти Сидорчука, але я не можу стверджувати – потрібно подивитися повтор цього моменту.

До епізоду з пенальті у суперника практично не було гольових нагод, вони домінували, але не створювали небезпечних моментів. Після пропущеного гола з пенальті у моїх хлопців з'явилося ще більше невпевненості, боязні, яка втілилася у втрачені м'ячі.

З п'яти голів чотири ми пропустили через свої помилки при виході з оборони, через прості помилки. Це було пов'язано з боязню і невпевненістю моїх гравців.

У нас було 4-5 моментів для взяття воріт, ми добре вибігали в контратаки, захисники «Баварії» залишалися один в один з нашими гравцями. Але ми погано використовували ці моменти. Нам не вистачало останнього пасу, впевненості у своїх діях. Моменти були, потрібно було забивати.

Я сподіваюся, що це урок для наших гравців – те, як футболісти «Баварії» рухалися, боролися, виходили в атаку, пресингували, загалом – те, як вони поводилися на полі. Це професіонали з великої літери. Я сподіваюся, що цей матч стане хорошим уроком для всіх нас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер