Мірча Луческу: «Я приймаю відповідальність за цю невдачу на себе»

Мірча Луческу: «Я приймаю відповідальність за цю невдачу на себе»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу після матчу з «Ворсклою» (1:2) у коментарі офіційному транслятору поєдинку пояснив причини першої в сезоні поразки в рамках УПЛ:

- «Ворскла» зіграла краще та виграла. Більше тут не може бути жодних коментарів. У суперника було велике бажання, вони хотіли здобути перемогу всіма можливими способами. Крім того, вони мали велику допомогу від арбітра.

Ми ж не заслуговували на перемогу, в тому числі тому, що не використовували свої моменти та не чинили більшого тиску на суперника. Було багато незрозумілих для мене ситуацій, тому мені потрібно переглянути гру. Одна наша помилка призвела до пропущеного голу, після чого грати стало складніше, адже нам потрібно було атакувати та створювати моменти.

На жаль, досягти позитивного результату у нас не вийшло. Ми нервували, поспішали та припускалися багатьох помилок. Водночас суперник усіма способами намагався рвати ритм гри – було багато пауз, безпідставних зупинок. У тому числі нас гальмував і цей момент.

Але незважаючи на це, у програші винні насамперед ми. Я приймаю відповідальність за цю невдачу на себе. Мені не вдалося відновити гравців у психологічному плані після поразки від «Барселони», яка принесла велике розчарування. У тій грі ми не заслуговували на програш. І це залишило свій слід – надто мало часу минуло після того матчу, щоб сьогодні гравці були готові на всі сто відсотків.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер