На полях ДЮФШ ім. Лобановського відбувся 1 тур СтудЛіги ФК «Динамо» FavBet 2019/2020

На полях ДЮФШ ім. Лобановського відбувся 1 тур СтудЛіги ФК «Динамо» FavBet 2019/2020

Свої перші ігри команди зіграли на полях НТБ «Нивки». Матчі виявились емоційними та результативними.

Зокрема гольова феєрія відбулась у групі А: матч КНУ ім.Тараса Шевченка - Коледж НУ «ЮОА» завершився з рахунком 10:0, а на сусідньому полі команда НТУУ «Політех» перемогла Європейский університет з рахунком 13:0.

А от група В, не відзначившись особливою результативністю, відзначилась емоційністю матчів. Команди до останнього тримали в напрузі своїх вболівальників. Так команда МАУП спочатку зрівняла рахунок, а потім до останнього намагалася вирвати перемогу у команди Фан-Клубу, проте матч завершився на користь біло-синіх з рахунком 2:1.

З таким же рахунком команда НУХТ обіграла команду КНУКіМ, теж до останнього тримаючи напругу. Матч рівносильних суперників пройшов на великих швидкостях, з хорошими тактичними атаками та гольовими моментами.

Не менш емоційні матчі відбулися у групі С. Зокрема матч команд КУБГ - НАДУ по праву дістав звання найзапеклішого протистояння вечора. Команди до останньої хвилини намагалися вирвати перемогу один в одного, проте гра закінчився бойовою нічиєю 3:3.

А от у групі D, під кінець ігрового дня команди вирішили повернути гольову феєрію. Так, УДФСУ обіграла команду Університету «Україна» з рахунком 16:2.

Ігровий день виявився багатим на голи та емоції!

Своїми враженнями після гри поділився тренер команди НУХТ , Вадим Степанюк:

«Задоволений командою, наші гравці виклалися на всі 100%, переломили хід гри (після пропущеного м'яча), і спокійно довели матч до переможного кінця.  Дуже важливу роль в матчі зіграли наші досвідчені гравці, які підказували і допомагали молодшим. Також, вчора вдалося переглянути кілька матчів суперників, команди налаштовані на перемогу, це дуже радує, так як всі хочуть зіграти фінал на стадіоні Лобановського.

Сам турнір дуже подобається, ми постійно в ньому беремо участь, займали і перші місця, бувало звісно й таке, що не виходили з групи. Дякую організаторам за прекрасну можливість проводити ігри на кращій базі України. Студентам дуже подобається цей турнір!»

Віце- капітан команди Фан-Клубу Антон Балацький також не приховував емоцій: 

«Дуже сподобалось сьогодні грати! Було трохи складно, адже ми звикли грати на інших полях . Та й суперники (команда МАУП) були дуже сильними. Але ми зібралися і в нас все вийшло. Сподіваємось, що надалі так і будемо грати, адже турнір нам дуже подобається, хочеться максимально продовжити в ньому участь!»

Фан-клуб "Динамо" Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер