На стадіоні «Динамо» обговорили перспективи створення фан-проектів в Україні

На стадіоні «Динамо» обговорили перспективи створення фан-проектів в Україні

Німецька організація Fankurve Ost, яка спеціалізуються на проведенні семінарів на тему «Футбол та фанкультура у відкритому суспільстві» за участі Фан-клубу ФК «Динамо» провела робочу зустріч, присвячену соціально-педагогічним фан-проектам, роботі з фанатами та організації навколо футбольних заходів у Східній Європі. Перша частина зустрічі пройшла в Києві, а друга – у Житомирі, де учасники поспілкувалися з регіональними футбольними організаціями.

Цього разу до Києва ділитись досвідом щодо організації і проведення навколо футбольних заходів, налагодження діалогу з усіма верствами футбольних уболівальників та впровадження соціальних ініціатив для молоді приїхали німецькі футбольні функціонери, волонтери та активні вболівальники. Також на заході була присутня представниця міністерства закордонних справ Німеччини, яке вже не перший рік підтримує проведення семінарів «Футбол та фанкультура у відкритому суспільстві» в Берліні, Києві, Мінську та інших містах Європи.

Загалом близько 30-ти представників клубів, футбольних асоціацій, ЗМІ, активних уболівальників, небайдужих людей у сфері фанкультури, тих які вже займаються чи сподіваються активізуватися в цьому напрямку, у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського та приміщенні фан-клубу «Динамо» обговорили можливості створення фанпроектів в Україні, організацію футбольних і навколо футбольних заходів та роботу з уболівальниками у Східній Європі. А працівники німецьких фан-проектів поділилися  досвідом щодо робои з уболівальниками та молоддю, розповіли про історію, цілі та завдання фан-проектів у Німеччині.

Налагодження дружніх зв`язків між футбольними функціонерами, активними вболівальниками, спортивними журналістами та всіма небайдужими до розвитку фанкультури в країнах східної Європи є одним із пріоритетів роботи німецьких спеціалістів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер