New Balance презентує нову форму ФК «Динамо» Київ сезону 2022/23

New Balance презентує нову форму ФК «Динамо» Київ сезону 2022/23

New Balance сьогодні представляє домашній, виїзний та третій комплекти форми ФК «Динамо» Київ на сезон 2022/23.

Вже п’ять сезонів поспіль New Balance є офіційним спортивним партнером ФК «Динамо» Київ, кожного сезону представляючи новий ексклюзивний дизайн ігрової форми клубу.

Нова форма ФК «Динамо» Київ сезону 22/23 – це символ єдності футболістів та фанатів клубу. Ми всі боремось за єдине. В кожній грі ми розповідаємо про нашу спадщину, підтверджуємо те, ким ми є і зосереджуємось на тому, куди ми рухаємося. А рухаємося ми всі до одного – до перемоги.

Домашня форма представлена в біло-блакитних кольорах, включаючи круглий виріз, шеврон ФК «Динамо» Київ, прапор України, логотип New Balance та надпис FCDK на звороті.

Діагональна смуга, що розташована вздовж всієї футболки, — це данина історії та традиціям клубу. Саме в формі з синьою смугою футболісти «Динамо» Київ виграли свій перший титул чемпіона СРСР в 1961 році, розпочавши нову еру в радянському футболі – еру київського «Динамо».

Виїзна форма також відрізняється унікальним дизайном і виконана в синьо-блакитних кольорах. Натхненням при створенні домашньої та виїзної форми став один із напрямів вуличної культури, а саме графіті, намальовані фанатами клубу в різних куточках Києва. Мистецтво графіті — це сучасне вираження та відображення культурного розмаїття. Використання на формі елементів, притаманних для цього виду вуличного мистецтва, віддає належне Києву та символізує єдність команди з містом та фанатами.

Окремої уваги заслуговує третій комплект форми, який виконаний в національних кольорах та включає шеврон ФК «Динамо» Київ, прапор України та логотип New Balance. Форма виконана переважно у жовтому кольорі з додаванням синіх елементів - на рукавах футболки розміщені сині вставки, а горловина доповнена синьою смужкою. На передній частині футболки зображено абревіатуру FCDK у вигляді великих графічних літер, розташованих вертикально. Шорти та гетри, в свою чергу, декоровані бічними блакитними смужками. Використання в третьому комплекті форми жовто-блакитних кольорів має особливе значення. Це символізує єднання українців у їх прагненні до перемоги.

Форма розроблена зі застосуванням передової технології NB Dry для забезпечення високої продуктивності та щоб допомогти гравцям зберегти сухість та відчуття комфорту від першого до останнього свистка.

Новий хвилястий дизайн також представлений у воротарських комплектах форми, виконаних в чорному та зеленому кольорах, а третій комплект у жовтому.

Капітан команди Сергій Сидорчук: «Зараз думки та прагнення кожного українця лише про глобальну перемогу нашої країни. Мужній український народ відстоює свою незалежність та свободу, а ми, футболісти «Динамо», у свою чергу докладемо всіх сил, щоб порадувати їх яскравою грою та добрими результатами. Важливо, що країна не стоїть на місці, незважаючи на важку ситуацію, ми розвиваємося, в тому числі і на спортивному напрямі. Нова ексклюзивна форма від New Balance це позитивний сигнал для нас - навіть під час війни футбол у нашій країні рухатиметься вперед. Слава Україні!»

Продаж нової форми розпочнеться 16 вересня в офіційних інтернет-магазинах https://newbalance.ua/fcdynamo та https://fcdynamo.com/shop, а також в магазині ФК «Динамо» в Києві за адресою Музейний провулок, 2. Починаючи з 20 вересня нова форма з’явиться у продажу в обраних концептуальних магазинах New Balance.

Про ФК «Динамо» Київ

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим та найтитулованішим клубом України. За 95 років існування клубу динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національні Кубки, 12 Суперкубків, 2 Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА. «Динамо» багато років є базовим клубом для національних збірніх України різніх вікових категорій.

Про New Balance Football

New Balance використовує оригінальний підхід до проектування та розробки продукту, зосереджуючись на унікальних потребах гравця та гри. Це відображається у діючих спонсорських угодах, включаючи великі футбольні клуби світу такі як ФК «Рома», ФК «Порту», ФК «Атлетік» Більбао, ФК «Лілль», ФК «Динамо» Київ та національні футбольні команди Коста-Ріки та Панами, а також список першокласних гравців, які досягають найвищого рівня гри. Для отримання додаткової інформації про New Balance Football відвідайте www.newbalance.com/football.

New Balance Football можна знайти на Facebook, Twitter та Instagram.

Про компанію New Balance

New Balance зі штаб-квартирою в Бостоні, штат Массачусетс, має наступну місію: демонструючи відповідальне лідерство, ми створюємо глобальні бренди, які спортсмени пишаються носити, співробітники пишаються створювати, а спільноти пишаються приймати в себе. Товари New Balance MADE U.S. виробляються в США понад 75 років і становлять обмежену частку наших продажів у США. Колекція преміум-класу New Balance MADE U.S. містить локалізацію 70% або більше. New Balance володіє п’ятьма заводами в Новій Англії та одним у Флімбі, Великобританія. New Balance налічує понад 7000 співробітників по всьому світу, і в 2021 році світові продажі склали 4,4 мільярда доларів США. Щоб дізнатися більше про New Balance, відвідайте сайт www.newbalance.com, а для отримання найновішої прес-інформації відвідайте сайт http://newbalance.newsmarket.com.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер