U-19. 2-й етап. 11-й тур. «Металург» (Д) - «Динамо» - 1:4

U-19. 2-й етап. 11-й тур. «Металург» (Д) - «Динамо» - 1:4

Це дозволило підопічним Олексія Герасименко піднятися на третю сходинку у турнірній таблиці. Звичайно, що і до Донецьку динамівці їхали за максимальним результатом.

«Металург» в останніх зустрічах переміг вдома «Чорноморець», зіграв унічию з «Дніпром» та поступився «Шахтарю». Тому очки господарям були вкрай необхідні.

До Донецьку наша команда прибула потягом за день до початку матчу. У вівторок, 29-го квітня, підопічні Олексія Герасименко провели тренування на базі «Мталурга», а середу після сніданку вирушили до місця проведення гри – Докучаєвську.

Динамівці розпочали активно, виконавши кілька стандартів, а вже на 7-й хвилиниі повели у рахунку, коли партнери хорошою передачею вивели Бєсєдіна до воріт по центру. Артем здолав опір двох захисників та майже з лінії воротарського майданчика послав м’яч під воротарем.

Після цього гості почали грати ще більш впевнено, раз за разом перехоплюючи м’яч та організовуючи небезпечні атаки. Господарі почали помітно нервувати і стали допускати невимушені помилки. В одному з епізодів м’яч влучив в руку захиснику, і динамівці здобули право на небезпечний штрафний удар метрів в 22-х від воріт прямо по центру. До м’яча підійшов Орест Кузик, та наче рукою поклав його у сітку – 2:0.

Досягши комфортної переваги, здавалося, підопічні Олексія Герасименка дещо зспокоїли гру, та це було оманливе враження. Коли закінчилася перша чверть години гри, «Динамо» збільшило свою перевагу до трьох м’ячів. Владислав Любко вдало подав кутовий, захисники не змогли вибити м’яч, і Бєсєдін майстерно ним розпорядився, пробивши з близької відстані воротаря та оформивши дубль.

Що стосується «Металургу», то вони намагалися більше атакувати лівим флангом, та усі їх спроби захлиналися біля штрафного майданчику, і до ударів справа доходила нечасто. Не приносили користі господарям і стандартні положення. Втім, пару небезпечних атак вони все-таки провели. У першому моменті Наполов пробив вище воріт, а у другому Солдатенко кінчиками пальців втягнув м’яч з-під попереччини. Біля протилежних воріт Бєсєдін та Петров регулярн опинялися у положенні позза грою.

Початок другого тайму залишився за «Металургом»: спочатку небезпечно пробив Матвєєв поруч зі стійкою, а потім після подачі кутового лише впевнені дії Оджукву врятували нашу команду від неприємностей.

Та в цілому, друга половина зустрічі виявилася менш багатою на події, ніж перша. Дальнім ударом запам’ятався Кузик, пострілом з лінії штрафного майданчика – Бєсєдін. Все-таки одну гольову атаку суперника динамівці прогавили – Клак отримав м’яч на лінії штрафного майданчика та пробив – Солдатенко до м’яча дотягнувся, та від його рук він залетів у правий кут. Скоро чудову можливість відновити перевагу у три м’яі мав Роман Лазарович: Любко зліва подав на лінію штрафного майданчика, звідки Роман влучив у поперечку!

В останні 15 хвилин наша команда отримала перевагу, адже за розмови з поля був вилучений Клак. Та, незважаючи на це, Солдатенку довелося добре попрацювати під ча подач з кутових. Втім, численну перевагу динамівці таки реалізували. За кілька хвилин до фінального свистка Бєсєдін оформив хет-трик, замкнувши передчу низом з лівого флангу. Воротар хоч і зреагував на удар, та відбив м’яч прямо на ногу Артему, після чого він опинився у сітці.

Вже у компенсований час довелося попрацюаи і Камінському, парируючи небезпечний постріл Павлюка. Та на підсумковий рахунок це вже не влинуло.

U-19. 2-й етап. 11-й тур

30.04.14. м. Докучаєвськ. Стадіон «Авангард». 100 глядачів

«Металург» (Донецьк) - «Динамо» - 1:4 (0:3)

«Металург»: Пазенко, Коваль (к) (А.Оганісян, 71), Процишин, Савін (Павлюк,46), Луговий (Зозуля, 87), Євдокимов (Матвєєв, 26), Пеньков, О.Оганісян (Кащій, 60), Клак, Щербак, Наполов (Єсаулов, 83).

«Динамо»: Солдатенко (к) (Камінський, 88), Оджукву, Головко, Приймак (Рогожкін, 83), Шевчук, Казаков (Оріховський, 81), Любко, Нечай (Мілютін, 46; Душин, 70), Кузик (Книш, 85), Петров (Лазарович, 46), Бесєдін.

Голи: Клак (64) - Бєсєдін (7, 25, 86), Кузик (12).

Попереджені: Луговий (13), Щербак (56), Пеньков (69), Єсаулов (84) – Бєсєдин (35), Кузик (56), Шевчук (89).

Вилучений: Клак (75).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото www.metallurg.donetsk.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер