VBET Ліга. «Динамо» – «Металіст 1925» – 0:0. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Металіст 1925» – 0:0. Звіт про матч

У рамках 15-го туру VBET Ліги київське «Динамо» приймало на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського харківський «Металіст 1925».

Підопічні Мірчі Луческу підходили до поєдинку, маючи безпрограшну серію в УПЛ із семи поєдинків, завдяки якій впритул підібралися до чільної трійки в турнірній таблиці. Звичайно, «біло-сині» прагнули продовжити успішну для себе серію та гонитву за лідерами.

Із перших хвилин динамівці заволоділи перевагою, раз за разом «накочуючи» атаки на ворота суперника. Першим хорошу нагоду не використав найкращий бомбардир нашої команди Буяльський, який намагався закинути м’яча «за комірець» воротарю, але трохи не влучив у рамку. Потім Сидорчук «розрядив гармату» з дальньої дистанції, але голкіпер парирував постріл.

У гостей міг створити нагоду Русин, але його спробу заблокував Забарний. Загалом же практично вся гра проходила на половині поля харків’ян. Непогано пробивав здалеку Лонвейк, із гострого кута намагався пробити голкіпера Ванат.

Настирливість «біло-синіх» дала свої плоди перед самою перервою. Пройшла класна комбінація по центру, Буяльський відпасував п’яткою на Сидорчука, якому «заплели» ноги у штрафному майданчику при спробі удару, і арбітр призначив пенальті. До «позначки» підійшов Циганков, але переграти воротаря не зміг – Мозіль парирував м’яч у лівому від себе куті.

У перерві тренерський штаб «Динамо» зробив дві заміни, підсиливши атаку – на поле вийшли Гармаш та Бєсєдін. Денис майже відразу після появи міг відкривати рахунок, але ударом з-за меж штрафного майданчика пробив у руки воротарю, а Забарному та Лонвейку не вистачило влучності, аби відправити м’яча у ворота.

«Металіст 1925» терпів та чекав на свій момент, і отримав чудову нагоду на 59-й хвилині. Після пасу зі своєї половини поля Борячук вийшов віч-на-віч із Нещеретом, але наш воротар не дозволив пробити себе.

Біля протилежних воріт ще одним дальнім ударом відзначився Сидорчук, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. А, напевно, найкращий момент, щоб відкрити рахунок, динамівці створили на 68-й хвилині. Буяльський, вийшовши на оперативний простір у штрафному майданчику, намагався закинути м’яча під поперечину, воротар дістав та парирував, але прямо на ногу Шепелєву, який із двох метрів не зміг поцілити фактично в порожні ворота.

На жаль, подальші спроби Сидорчука та Забарного пробити воротаря харків’ян успіхом не увінчалися. Також непоганий момент створив і суперник, коли після подачі з кутового Мартинюк пробивав головою, а Русину не вистачило зовсім трохи, аби замкнути стійку. Вже на останніх хвилинах перемогу для «Динамо» міг вирвати Буяльський, але в черговий раз надійно зіграв Мозіль, який, безперечно, награв на найкращого гравця звітного матчу.

У підсумку, 0:0 – «Динамо» продовжує свою безпрограшну серію, але втрачає такі важливі очки.

VBET Ліга. 15-й тур

26.11.2022. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо» – «Металіст 1925» – 0:0

«Динамо»: Нещерет – Караваєв (Перріс, 83), Попов, Забарний, Вівчаренко (Дубінчак, 62) – Сидорчук, Лонвейк (Шепелєв, 62), Буяльський, Кабаєв (Гармаш, 46), Циганков – Ванат (Бєсєдін, 46).

«Металіст 1925»: Мозіль – Жичиков, Ткачук, Курило, Капінус – Вачіберадзе (Мартинюк, 57), Габелок, Кравченко (Шершень, 84), Русин, Ременюк – Борячук (Чирук, 76).

Нереалізований пенальті: Циганков (44).

Попереджені: Караваєв (54), Бєсєдін (90+1), Буяльський (90+3) – Ткачук (25), Курило (33), Капінус (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер