Владиславу Кулачу - 29. Вітаємо!

Владиславу Кулачу - 29. Вітаємо!

Сьогодні особливий день для нападника «Динамо» Владислава Кулача — він святкує свій 29-й день народження.

Владислав Кулач народився у Донецьку та розпочав заняття футболом у місцевому «Олімпіку-УОР». Із 2009 року почав залучатися до юнацьких збірних України різних вікових категорій, а наступного року приєднався до структури «Шахтаря», де виступав за академію «гірників», юнацьку та молодіжну команди, а також «Шахтар-3».

Потім виступав в оренді за низку українських та іноземних клубів аж до 2019 року - маріупольський «Іллічівець», запорізький «Металург», дніпродзержинську «Сталь», луганську «Зорю», полтавську «Ворсклу», будапештський «Гонвед», тощо. У другій частині сезону 2019/2020 підписав повноцінний контракт із «Ворсклою».

Минулий сезон 2020/21 став найуспішнішим у кар’єрі Владислава Кулача – форвард провів за «Ворсклу» 34 матчі у всіх турнірах і забив 19 м’ячів. У розіграші української Премєр-ліги нападник записав на свій рахунок 15 голів (5 – із пенальті), очоливши бомбардирські перегони турніру та ставши першим гравцем «Ворскли», який зумів здобути титул найкращого голеадора сезону.

Після яскравого року у складі полтавців форвард отримав статус вільного агента та запрошення пройти передсезонні збори у складі київського «Динамо, за результатми яких підписав контракт із нашим клубом.

Вітаємо Владислава з Днем народження! У цей святковий день бажаємо нашому нападнику насамперед, якнайшвидшого миру у нашій країні та повернення до нормального, звичного життя, а також міцного здоров'я, щастя, добробуту, сімейного затишку та нових перемог разом із «біло-синіми».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер