25-й тур ЛПМ для орендованих динамівців: Хльобас знову забиває!

25-й тур ЛПМ для орендованих динамівців: Хльобас знову забиває!

Розпочався тур протистоянням у Одесі «Чорноморця» та «Металіста», які в очній зустрічі фактично вирішували долю 10-го місця в турнірній таблиці принаймні за підсумками туру.

У стартовому складі «Металіста» на поле вийшли два динамівця – Дмитро Рижук та Ігор Харатін. За «Чорноморець» із перших хвилин грав Владислав Калитвинцев, але ще в першому таймі, на 43-й хвилині, компанію йому склав ще один орендований динамівець, Олексій Хобленко, який замінив травмованого Володимира Барилка.

Поєдинок видався дуже бойовим та рівним, він плавно йшов до свого логічного завершення – нульової нічиї, аж раптом на першій компенсованій хвилині грубої помилки припустився кіпер «моряків» Боровик, пропустивши удар Зотька зі штрафного метрів із сорока – у підсумку 0:1.

Ужгородська «Говерла» з трьома орендованими динамівцями у складі поступилася в гостях «Олександрії» – 2:0. Повний матч за «Говерлу» провели Віталій Гемега, Олексій Савченко та Орест Кузик.

Найкраще ж серед орендованих динамівців у цьому турі проявив себе Дмитро Хльобас. Він разом із полтавською «Ворсклою» вирушив до Запоріжжя на матч проти «Зорі».

Перший тайм завершився на користь луганчан (1:0), але одразу після перерви, на 46-й хвилині, гості провели результативну атаку, яку завершив Хльобас. Дмитро вдало зіграв на добиванні, увігнавши м’яча під поперечину з доволі гострого кута, хоча його удар намагалися заблокувати захисники та голкіпер.

Невдовзі Хльобас ледь не вивів свою команду вперед, проте поцілив у поперечину з вигідної позиції. Але «Ворскла» все ж вирвала перемогу завдяки заробленому та реалізованому Шиндером пенальті на 85-й хвилині.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер