Чемпіонат ДЮФЛУ U15. 1/4 фіналу. «Динамо» - «Рух» - 2:1

Чемпіонат ДЮФЛУ U15. 1/4 фіналу. «Динамо» - «Рух» - 2:1

У суботу, 15 червня, відбувся матч-відповідь чвертьфіналу чемпіонату України серед дитячо-юнацьких команд у віковій категорії U15 між київським «Динамо» та львівським «Рухом».

Перший поєдинок, який проходив минулого тижня у Львові, завершився мінімальною перемогою динамівців - 1:0. Нелегким вийшов і звітний матч.

Кияни заволоділи мʼячем та територіальною перевагою, але відкрити рахунок вдалося лише на 21-й хвилині. Завдяки активному пресингу на чужій половині поля «біло-сині» відібрали мʼяч, пройшла атака лівим флангом, Юрченко прорвався до штрафного майданчика та точно пробив під поперечину - 1:0.

Цей гол був єдиним у матчі до кінцівки зустрічі. А на останніх хвилинах команди обмінялися результативними ударами. Спочатку львівʼяни зрівняли рахунок. Після подачі до штрафного майданчика Пожар не зміг далеко вибити мʼяча кулаком, і Саврацький із меж штрафного майданчика пробив фактично по порожніх воротах - 1:1.

Натхненні успіхом, гості намагалися за короткий час забити й другий мʼяч, який перевів би зʼясування переможця до серії пенальті, але пропустили другий гол. Після штрафного удару, який динамівці виконали зі своєї половини поля, захисник та воротар «Руха» не узгодили дії біля власних володінь, і Руденко в дотик спрямував мʼяча до сітки воріт - 2:1.

ДЮФЛУ U15. 1/4 фіналу, матч-відповідь

«Динамо» - «Рух» - 2:1 (перший матч - 1:0)

«Динамо»: Пожар, Соломченко, Царичанський, Сорочинський, Мартишко, Гурін, Єрмак (Буравцов, 50), Дячок, Титенко (Назарков, 60), Родак (Кузьминський, 42), Юрченко (Руденко, 70).

Голи: Юрченко (21), Руденко (70+2) - Саврацький (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер