Динамівці допомогли молодіжній збірній України обіграти Сербію

Динамівці допомогли молодіжній збірній України обіграти Сербію

6 вересня молодіжна збірна України провела черговий матч у кваліфікації на Євро-2025. У номінально домашньому поєдинку наша команда у Ризі зіграла з молодіжною збірною Сербії.

До цього матчу наша команда мала стовідсотковий результат - 6 перемог у 6-ти матчах, отже успіх проти сербів міг мати дуже важливе значення у боротьбі з Англією за перше місце в групі.

Гості швидко відкрили рахунок, вже на 7-й хвилині відзначився форвард Самер Баздар. Проте ще до перерви українці відігралися - динамівець Назар Волошин здійснив свій фірмовий рух на швидкості за спини захисників, отримав пас з глибини поля та технічно пробив повз голкіпер суперника.

Назар був головною загрозою української команди у першому таймі. Окрім забитого м'яча, він взяв участь у декількох небезпечних атаках, а на 41-й хвилині його удар з 20-ти метрів міг стати гольовим, але голкіпер врятував сербів.

Після перерви Волошин також був активним та прийняв участь у другому забитому голі. Його удар метрів з 12-ти відбив воротар, Квасниця пішов на добивання, але був зупинений захисником - пенальті!

Точний удар Ярмолюка з пенальті став вирішальним. У підсумку перемога української команди 2:1 та жодної втрати очок!

Окрім Назара Волошина у стартовому складі молодіжної збірної України вийшли ще двоє представників нашої команди - голкіпер Руслан Нещерет та півзахисник Валентин Рубчинський. У другому таймі на заміну вийшли Олександр Яцик (грає на правах оренди за «Зорю») та Максим Брагару.

Кваліфікація Євро-2025


Україна - Сербія 2:1
Голи: Волошин, 34, Ярмолюк, 58 (з пенальті) - Баздар, 7

Україна: Нещерет – Крупський (Роман, 77), Салюк, Батагов, Смоляков – Очеретько, Ярмолюк (Яцик, 59), Рубчинський (Федор, 77) - Квасниця (Брагару, 59), Краснопір, Волошин (Мельниченко, 77)

фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер