«Динамо» (U-15): четверте місце на турнірі на честь А. Гаваші

«Динамо» (U-15): четверте місце на турнірі на честь А. Гаваші

Відповідно до формату турніру, який проводився у двох вікових групах (U-15 та U-17), 16 команд були розбиті на чотири групи, після чого слідували стикові матчі за розподіл підсумкових місць.

У турнірі команд U-15 суперниками київського «Динамо» в групі стали FC VSS «Kosice» (Словаччина), BRW-ВІК (Володимир-Волинський) та ФК «Львів».

Команда Олександра Ситника та Володимира Самборського розпочала турнір розгромною перемогою над словацьким «Кошице», після чого перемогла BRW-ВІК. В останньому турі динамівців влаштувала нічия, аби втримати перше місце у групі, адже за рівності очок із ФК «Львів» перед грою (по шість) у «Динамо» була краща різниця м’ячів (12:1 проти 10:0).

Група С

1-й тур. ФК «Динамо» (Київ) – FC VSS «Kosice» (Словаччина)  – 10:0

2-й тур. BRW-ВІК (Володимир-Волинський) – ФК «Динамо» (Київ) – 1:2

3-й тур. ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Львів» – 2:2.

Таким чином, «Динамо» потрапило до четвірки найкращих, де в півфіналі зустрілося з львівськими «Карпатами». Основний час напруженої битви переможця не виявив, а в післяматчевій лотереї пощастило львів’янам.

Півфінал. 1-C – 1-D. ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Карпати» (Львів) – 1:1 (3:5)

Після такої прикрої поразки на втішний фінал динамівці вже належним чином не налаштувалися, поступившись у поєдинку за третє місце команді СДЮСШОР Ужгород, для якої ця гра була фактично домашньою, адже вирішальні поєдинки пройшли на полях ужгородського стадіону «Авангард».

Матч за 3-те місце. СДЮСШОР Ужгород – ФК «Динамо» (Київ) – 1:0

Фінал. ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Карпати» (Львів) – 1:1 (по пен. 4:3)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер