ДЮФЛ. U15. «Динамо» святкувало домашню перемогу над «Поліссям»

ДЮФЛ. U15. «Динамо» святкувало домашню перемогу над «Поліссям»

У 8 турі Еліт-ліги ДЮФЛУ динамівські команди у вікових категоріях U17 та U15 приймали на власному полі однолітків з житомирського «Полісся». 

Після 17-річних динамівців, які перемогли суперника з розгромним рахунком 7:0, на поле вийшли 15-річні гравці (футболісти 2010 року народження). Підопічні Євгена Ястребінського та Олександра Стужука перемогли з упевненим рахунком 4:0, відзначившись одного разу у першому таймі та ще тричі – у другому.

Протягом перших хвилин на полі було багато боротьби. Динамівці провели кілька гострих атак, але гостям вдалося стримати стартовий натиск киян та відбитися. На ударну позицію виходили Осьмухін та Мартинюк, в офсайді опинився Валігурський. Кілька разів наші хлопці намагалися створити загрозу після стандартних положень, зокрема, навісів від кутової позначки, але вигоди нашій команді це не принесло.

Водночас «Полісся» теж не пасло задніх, шукаючи шпарини у захисті господарів, але ударам суперника бракувало влучності. Дуже близьким до того, щоб забити у першому таймі, був Валігурський, але м’яч після його удару низом зовсім трохи розминувся з дальнім кутом воріт. Та вже у наступному епізоді Валігурський виборов м’яч і виступив у ролі асистента для Мартинюка, який з меж воротарського майданчика ударом боковими «ножицями» спрямував м’яч у сітку – 1:0.

Щойно розпочався другий тайм, як знову на ударну позицію вийшов Мартинюк, але цього разу йому не вдалося обіграти воротаря «Полісся». У цілому, гра, в основному, проходила на чужій половині поля. Кияни вкинули кілька аутів поблизу штрафного майданчика гостей, але захист та воротар житомирців діяли злагоджено та організовано.

До певного часу багаточисленні атаки киян у забиті м’ячі не втілювалися. Зокрема, Борисов хорошою передачею виводив до воріт Мартинюка, але його удар прийшовся вище площини. Не зміг завдати влучного удару з вигідної позиції і Осьмухін – воротар вчасно вийшов з воріт та м’яч забрав.

Нарешті, після однієї з атак господарів Мартинюк відгукнувся на простріл з правого флангу, зіграв на випередження та майже з лінії воротарського майданчика подвоїв рахунок – 2:0. А незабаром динамівці виконали кутовий, Мармуляк виграв верхову боротьбу та влучним ударом відправив м’яч у сітку, довівши рахунок до великого – 3:0.

До фінального свистка ще могли забивати Саракуца та Гребельник, але наші футболісти опинялися в офсайді. А вже у компенсований час глядачі побачили ще один забитий м’ячів: після подачі від кутової позначки та атаки другим темпом Довгий доставив м’яч до воротарського майданчика на Саракуцу, і той ударом впритул не промахнувся, встановивши остаточний рахунок – 4:0.

Чемпіонат ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. 8 тур 

«Динамо» U15 - «Полісся» U15 – 4:0 (1:0)

«Динамо»: 1.Бахрієв, 26.Дума, 2.Дзюбенко, 5.Мармуляк, 13.Мазур, 8.Пістряк, 17.Довгий (12.Чайка, 62), 4.Борисов (22.Саракуца, 57), 16.Валігурський (19.Могила, 57), 7.Осьмухін (к) (15.Кургузов, 54), 11.Мартинюк (9.Гребельник, 62). 

Голи: Мартинюк (30, 53), Мармуляк (56), Гребельник (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер