ДЮФЛУ U16. Динамівці розгромили чернігівську «Десну»

ДЮФЛУ U16. Динамівці розгромили чернігівську «Десну»

У перенесеному матчі 8-го туру чемпіонату ДЮФЛУ динамівці на базі ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського на Нивках приймали чернігівську «Десну».

Гравці команди U16 (тренери - Євген Ястребинський та Роман Шпиця) впевнено переграли суперників 6:0. У перші хвилини динамівці призвичаювалися до суперника, а потім перейшли до рішучих дій на чужій половині поля. Спочатку Кучерявий влучив у стійку на 18-й хвилині, але суперники вибили м’яч недалеко, і Романюк чудовим ударом у дальній кут вивів господарів уперед – 1:0.

Майже одразу динамівці відзначилися ще раз: після перехоплення м’яча у центрі поля Щербак у чужому штрафному майданчику помітив Кучерявого, який набігав паралельним курсом, і Максим влучним ударом з району 11-метрової позначки подвоїв рахунок – 2:0.

Ще два м’ячі «біло-сині» провели наприкінці першого тайму. До великого рахунок довів Вахіль, який підключився на подачу кутового, вистрибнув вище за усіх, не відчувши протидії суперника, та головою переправив м’яч у сітку – 3:0. А на останній хвилині тайму Федоренко, якого залишили без опіки, відгукнувся на флангову подачу справа та теж головою вразив ворота з центру штрафного майданчика – 4:0.

У другому таймі наша команда забила ще двічі, але спочатку відзначимо нагоди Панімаша та Федоренка із вигідних позицій, але нашим футболістам трохи не пощастило. А ось Огороднік своїм шансом скористався сповна – він наважився на удар з-за меж штрафного майданчика та змусив вчергове капітулювати воротаря «Десни» - 5:0.

Незабаром після багатоходової тривалої атаки господарів передачу отримав Такташов та красивим ударом з лінії штрафного майданчика по центру забив шостий м’яч, встановивши остаточний рахунок – 6:0.

Чемпіонат ДЮФЛУ U16, 8-й тур

«Динамо» – «Десна» - 6:0 (4:0)

«Динамо»: 1. Роєнко (31. Биховченко, 41), 5. Панімаш, 19. Огороднік, 4. Вахіль (3. Петренко, 41), 6. Шевченко, 16. Перкатюк, 10. Романюк (14. Такташов, 41), 13. Федоренко (Сергієнко, 50), 21. Щербак (Марченко, 50), 8. Гродзінський (18. Бошкевич, 41), 11. Кучерявий (9. Вишнівський, 50).

Голи: Романюк (18), Кучерявий (19), Вахіль (37), Федоренко (40), Огороднік (49), Такташов (64).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер