Заключний вікенд орендованих динамівців у Греції

Заключний вікенд орендованих динамівців у Греції

«Левадіакос» на своєму полі без допомоги Андрія Цурікова, який потрапив тільки до заявки, розгромив афінський АЕК - 3:0, а «Астерас Триполіс» без Факундо Бертольо переміг ФК «Верія» - 2:1.

Після останнього туру усі три команди, за які виступають динамівці, розташувалися поза єврокубковою зоною, і для них сезон завершено. Цікаво, що ці три команди посіли сусідні підсумкові місця у турнірній таблиці Суперліги. Вище за інших розташувався «Астерас» - 41 очко та восьме місце. На одну сходинку нижче «Платаніас» - 39 очок та дев’яте місце. Одразу за ним – «Левадіакос» - 37 очок та десята сходинка.

У національному Кубку Греції, півфінальні матчі якого досі не зіграні через заворушення на трибунах, усі три команди вже припинили участь.

Що ж до індивідуальних показників, найбільше матчів провів Євген Селін. На його рахунку 27 ігор за «Платаніас» (усі в стартовому складі), 2220 хвилин на полі, 1 гол та дві жовті картки. Також три матчі в Кубку (2 у стартовому складі).

Факундо Бертольйо провів за сезон у «Астерасі» 20 матчів Суперліги (19 у стартовому складі, 1621 хвилина на полі), у яких забив три голи, отримав п’ять жовтих карток, одна з яких перетворилася на червону. У Кубку на його рахунку лише один тайм після виходу на заміну, а от у Лізі Європи – чотири матчі (три з яких у стартовому складі), 250 хвилин на полі та один гол.

Найменше ігрового часу у Греції отримав Андрій Цуріков, який першу половину сезону провів у якості незмінного капітана ужгородської «Говерли». За «Левадіакос» Цуріков зіграв дев’ять матчів (сім у стартовому складі, 463 хвилини на полі), у яких отримав два попередження, а також один повний матч у Кубку Греції.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер