Ігорю Костюку – 49! Вітаємо!

Ігорю Костюку – 49! Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 49 років старшому тренеру юнацької команди «Динамо» Ігорю Костюку.

Вихованець київського «Динамо», у роки ігрової кар’єри Ігор Володимирович був обдарованим, талановитим півзахисником, викликався до національної збірної України, двічі ставав чемпіоном України та здобував національний Кубок. Завершував кар’єру Ігор Костюк у київському ЦСКА. Маючи великий ігровий досвід та лідерські якості, почав суміщати функції футболіста з тренерською роботою.

Тепер Ігор Володимирович вкладає свої досвід і знання у виховання молодого покоління гравців київського «Динамо», працюючи старшим тренером юнацької команди клубу. Під його керівництвом юнацька команда «Динамо» досягла чимало успіхів – неодноразово здобувала чемпіонство України, у тому числі в минулому сезоні, успішно виступала на міжнародній арені, граючи з командами найкращих європейських академій у Юнацькій Лізі УЄФА. Багато підопічних Ігоря Костюка підсилили перший склад «Динамо» та збірну України, деякі з них виступають у європейських топ-лігах.

Футбольний клуб «Динамо» вітає Ігоря Володимировича з Днем народження та бажає імениннику міцного здоров’я, злагоди в родині, тренерської наснаги та перемог! Нехай ваші талановиті вихованці продовжують примножувати славу київського «Динамо» та всього українського футболу! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер