Круглі дати київського «Динамо» у 2016-му році!

Круглі дати київського «Динамо» у 2016-му році!

У нашого клубу цікава та багата на події історія. Ось і в цьому 2016-му році ми просто не можемо пройти повз цілу низку значущих подій, серед яких, звісно ж, назавжди закарбовані в пам'яті вболівальників виграш першого союзного чемпіонства в 1961-му році та другий тріумф у Кубку володарів Кубків УЄФА!

Протягом усього року офіційний сайт ФК «Динамо» Київ та офіційні клубні ресурси в соціальних мережах всебічно будуть висвітлювати всі значні події нашої славетної історії, круглі дати яких припадають на цей рік.

Отже, наводимо основні з них.

80 років

Наш клуб провів перший матч у чемпіонатах СРСР, а Микола Махиня, відповідно, забив перший гол. Також динамівці завоювали титул чемпіона УРСР!

70 років

Учетверте було виграно Кубок УРСР!

55 років

Динамівці, перервавши монополію московських клубів, уперше стали чемпіонами Радянського Союзу!

50 років

Клуб утретє став володарем Кубка СРСР, вдруге завоював звання чемпіона Радянського Союзу, а Андрія Бібу було визнано найкращим футболістом СРСР!

45 років

Легендарний динамівський голкіпер Євген Рудаков став найкращим футболістом Радянського Союзу!

30 років

Динамівці вдруге у своїй історії завоювали Кубок володарів Кубків УЄФА, у 12-й раз стали чемпіонами СРСР, Олександра Заварова було визнано найкращим футболістом СРСР, а Ігор Бєланов став найкращим футболістом Європи!

20 років

«Біло-сині» в четвертий раз стали чемпіонами України!

15 років

Наш клуб у дев'ятий раз став найсильнішим у вітчизняній першості!

10 років

У восьмий раз завойовано Кубок України та вдруге Суперкубок країни, Діого Рінкон забив найшвидший гол нашого клубу в єврокубках й він же став автором 1000-го м'яча, забитого динамівцями в національних чемпіонатах!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер