Михайлу Михайлову - 65! Вітаємо!

Михайлу Михайлову - 65! Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 65 років тренеру воротарів першої команди «Динамо» Михайлу Михайлову. Іменинника привітав президент «Динамо»Ігор Суркіс.

Вельмишановний Михайле Леонідовичу!

Прийміть від мене особисто та від усіх київських динамівців найщиріші вітання з нагоди Вашого 65-ліття!

Для мене, так само як і для мільйонів динамівських уболівальників, Ви завжди будете частиною тієї унікальної команди Валерія Лобановського вісімдесятих, яку не даремно називали «золотою», з якою Ви двічі стали чемпіоном СРСР, одного разу виграли Кубок країни, а також завоювали європейський трофей – Кубок володарів Кубків.

Ви разом із партнерами тієї легендарної команди «Динамо» піднесли футбол на нову вершину, грою тієї команди захоплювався увесь світ, а уболівальники говорили, що команда показувала не сучасну гру, а футбол наступного століття.

Ставши тренером, Ви вже понад 30 років передаєте воротарям «Динамо» не лише свій досвід та майстерність, а й високі моральні цінності. Ваша щирість, людяність, інтелігентність, скромність та небайдужість є прикладом для багатьох ваших підопічних, які також переймають і Ваше професійне, вимогливе ставлення до футболу, яке допомагає їм стати справжніми майстрами. Тож можу бути упевненим, що доля останнього рубежу захисту «Динамо» у надійних руках.

У цей день від щирого серця бажаю Вам здоров'я, щастя, гармонії, добробуту та наснаги. Нових перемог та здобутків «Динамо» як на внутрішній, так і на міжнародній аренах. А найголовніше – мирного, спокійного та безпечного життя у вільній, незалежній Україні.

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер