Микола Михайленко: «Тренери підтримують мене, у нас чудова атмосфера в команді»

Микола Михайленко: «Тренери підтримують мене, у нас чудова атмосфера в команді»

Ми зателефонували динамівцю, щоб дізнатися про його самопочуття та хід реабілітації

- Усе добре. Відновлення йде повним ходом. 11 грудня робив МРТ, реабілітація проходить за планом. Ходжу в зал, проходжу процедури. Усе спрямовано на грамотне відновлення. Після отримання травми було показання місяць ходити на милицях. Сподіваюся, після відпустки почну бігати.

Хлопці мене підтримують, кажуть, що все буде добре, команда зі мною. Також і я їх підбадьорюю перед іграми. Тренери підтримують мене, у нас чудова атмосфера в команді. Коли хтось отримує травму, усі розуміють, що це удар по психології людини. Але не без цього, у нас професія така.

Дивлюся всі ігри за участю U19, U21. Прикро, що не зіграв у матчі-відповіді з ПАОКом, але ми пройшли далі, а це значить, що буде ще гра. Сподіваюся, мені вдасться зіграти хоч трохи в плей-оф. Чекаємо жеребкування Юнацької Ліги УЄФА. Будемо готуватися та намагатися зробити все залежне від нас, щоб пройти далі. Тим паче, граємо вдома, на своєму стадіоні. Уболівальники прийдуть, це нас дуже тішить. Сподіваємося на їхню підтримку й у всіх подальших іграх.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер