Олександр Стужук: «У першому таймі не могли пристосуватися, а у другому зіграли краще»

Олександр Стужук: «У першому таймі не могли пристосуватися, а у другому зіграли краще»

Тренер «Динамо» U15 Олександр Стужук прокоментував перемогу команди у домашньому поєдинку проти однолітків з житомирського «Полісся» (4:0):

- Ми залишилися не дуже задоволені, адже, створивши дуже багато моментів, ми не усі їх реалізували. Перший тайм вийшов трохи важким, хлопці спочатку не розуміли, як діяти проти суперника, зважаючи на ту гру, яку вони показували та, те, як вибудували свою лінію оборони. А у другому таймі перелаштувалися, тож стало трохи краще.

- У другій половині зустрічі реалізація моментів покращилася?

- Так, але моментів ми все одно створили більше, ніж реалізували. На жаль, з цим компонентом у нас було не все добре

- Нападники часто потрапляли в офсайд…

- Так, для них це була новинка, і у першому таймі вони не могли пристосуватися. А у другому все стало краще після того, як у перерві ми внесли необхідні корективи.

- Ви дали можливість зіграти усім футболістам…

- Так, ротації у нас відбуваються у кожній грі, оскільки ми проводимо два матчі на тиждень – у чемпіонаті України та першості міста Києва. Усі хлопці грають приблизно однакову кількість часу.

- До завершення першої половини сезону залишилося два тури, чи вже можете попередньо оцінити, як вона пройшла?

- Нас розділили на зони, і якщо минулого сезону ми грали з «Шахтарем», було більше так званих «лобових» матчів, то у нинішньому році таких поєдинків мало. Про це свідчить той факт, що у кожному матчі першості України ми забиваємо щонайменше три м’ячі. Тобто рівень нижчий, хотілося б, щоб суперники у нас були сильнішими. У матчах з хорошими опонентами хлопці краще розвиваються.

- Ви давно знаєте усіх футболістів цієї команди?

- Така, адже я з цією віковою категорією працюю вже четвертий рік. З нинішнього сезону приєднався Євген Ястребінський. Селекція ведеться, у нас є на приміті кілька хлопців, після завершення першого кола будемо розмовляти щодо них.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер