Привітання Михайлу Михайлову з нагоди 65-річчя від Григорія Суркіса

Привітання Михайлу Михайлову з нагоди 65-річчя від Григорія Суркіса

Сьогодні відзначає 65-річчя тренер воротарів першої команди «Динамо» Михайло Михайлов. З цієї нагоди його привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс:

Шановний Михайле Леонідовичу!

Щиро вітаючи Вас із ювілеєм, складаю шану великому майстру футбольного воротарського мистецтва, котрому пощастило в прямому розумінні докласти руки до гучних тріумфів київського «Динамо» 1980-х років.

Характер переможця і зразкове ставлення до справи дозволили Вам стати незамінним виконавцем у легендарній команді-зірці Валерія Лобановського, назбирати солідну колекцію заслужених титулів. А Ваші скромність, чуйність, почуття гумору та інші непересічні людські чесноти остаточно підкорили найвибагливіші вболівальницькі серця.

Київському клубові пощастило, що, завершивши кар’єру, Ви залишилися в динамівській сім’ї, продовжуючи славетні традиції через виховання нових і нових спадкоємців – надійних вартових воріт, справжніх бійців і лідерів.

Зичу Вам, шановний ювіляре, як і всім Вашим рідним і близьким, усім українцям, якомога скорішого закінчення жахливої війни. Нехай за тим Вам приносить радість і успіхи кожен день мирного життя, а футбол залишається для Вас джерелом радості й натхнення!

З повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер