Троє динамівців зіграли за збірну України проти Молдови

Троє динамівців зіграли за збірну України проти Молдови

У вівторок, 11 червня, збірна України провела заключний спаринг перед стартом у фінальному турнірі Євро-2024.

Суперником підопічних Сергія Реброва стала національна команда Молдови. Цей поєдинок відбувся в Кишиніві на стадіоні «Зімбру». У стартовому складі на поле вийшов один представник «Динамо» – позицію в центрі поля зайняв Микола Шапаренко.

Уже в дебюті зустрічі «жовто-сині» вийшли вперед, коли відзначився Яремчук, а перед самою перервою відзначився Циганков, вдало пробивши від лівого флангу штрафного майданчика. Мав свій момент у першому таймі й Шапаренко, але, замикаючи передачу Яремчука, пробив від півкола перед карним майданчиком у руки воротарю.

Невдовзі після поновлення гри забив Довбик, який тільки вийшов на заміну, а згодом четвертий гол у ворота господарів влетів після влучного удару Судакова, який вдало обігрався у стінку з тим же Довбиком.

У середині другого тайму на заміну вийшли ще двоє динамівців – чергові матчі у жовто-синій футболці записали до свого активу Володимир Бражко та Андрій Ярмоленко, але результативними діями відзначитися не спромоглися.

Тож, упевнена перемога збірної України, яка починає цілеспрямовану підготовку до старту на Євро-2024. Стартовий поєдинок «жовто-сині» проведуть 17 червня, коли в Мюнхені на «Альянц-Арені» зіграють проти Румунії.

Товариський матч

Молдова – Україна – 0:4

Україна: Лунін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Зінченко, 30), Степаненко (Бражко, 68), Шапаренко (Маліновський, 78), Циганков (Ярмоленко, 68), Мудрик (Зубков, 68), Судаков, Яремчук (Довбик, 46).

Голи: Яремчук (2), Циганков (43), Довбик (49), Судаков (54).

Попереджені: Ярмоленко (73), Конопля (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер