Владислав Кабаєв: «У нас усі думки лише про боротьбу за чемпіонство»

Владислав Кабаєв: «У нас усі думки лише про боротьбу за чемпіонство»

Автор першого м’яча у ворота «Дніпра-1» поділився емоціями від гри на «Дніпро-Арені». 

 ⁃ Нам вдалося домогтися того, чого ми хотіли – завоювати три очки. Ви самі бачили, як складалася гра – програвали по ходу, але проявили характер. У другому таймі увімкнули швидкість, вдавалося багато чого.  Тому зараз лише позитивні емоції. Але зараз доїдемо на автобусі додому, і від завтра вже треба готуватися до наступної гри.

 ⁃ Після невиразного першого тайму у виконанні «Динамо» по перерві відбулося справжнє перевтілення, немов на поле вийшла інша команда...

 ⁃ Так. Не знаю, з чим це повʼязано. Якщо говорити особисто про себе, то спав погано, розумів, як часто сюди "прилітає", тому вночі певний час просидів у коридорі, коли на Дніпро летіли ракети. Плюс на стадіоні ще сонечко пригріло, можливо для когось це здастся дивним, але такі дрібниці теж граютьсвою роль. Пропустили, почало "підтискати" морально, але спочатку Олександр Володимирович у роздягальні, а потім Ярмоленко в колі знайшли важливі та правильні слова, і вийшли на другий тайм з іншим настроєм. Особисто я почувався по-спортивному злим. Розуміли, що нам потрібна лише перемога, навіть нічия рівносильна поразці була. Тож, справді, вийшла інша команда, і навіть усередині були інші емоції.

 ⁃ Але до останніх хвилин тримався нічийний рахунок...

 ⁃ Так, але треба віддати належне – у «Дніпра-1» дуже хороша команда. Бачив, що вони втрачали очки в попередніх матчах, але за підбором гравців у них дуже хороший колектив. І на одній нозі їх не обіграєш. В принципі, як і інші команди – зараз усі вміють грати у футбол. Приємно, що всі чекають від нас лише перемог, і ми самі цього хочемо, але бувають такі труднощі.

⁃ В кінці гри виникло багато суперечок через непризначений пенальті, червона картка Тимчику. Яке твоє бачення цих епізодів?

 ⁃ Думаю, моє бачення зараз нецікаве нікому. Давайте, коли закінчимо чемпіонат, тоді, можливо, я висловлюся (посміхається). Як на мене, арбітр трохи випустив нитки гри. Не поставив пенальті, Тимчик завівся - і відразу червона. Він же мав розуміти, що це емоції, не більше. Також за розмови комусь давав картки, комусь не давав...

 ⁃ У компенсований час «Динамо» могло й втратити перемогу, якби Бущан двічі не врятував...

 ⁃ Так буває. Ти тиснеш-тиснеш, досягаєш свого, і трохи заспокоюєшся. Це на психологічному рівні. Ти вже не думаєш, як забити, а навпаки – як зберегти результат, сідаєш в оборону, тому й виникають такі моменти.

 ⁃ Непроста вольова перемога над сильним суперником може стати для «Динамо» таким собі каталізатором у чемпіонській боротьбі?

 ⁃ Та ми й без того були налаштовані максимально на цю боротьбу. Під керівництвом Олександра Шовковського в нас 15 матчів, в яких здобули 13 перемог та двічі зіграли внічию. Тож ми на правильному шляху. У нас усі думки лише про боротьбу за чемпіонство. Так, втратили багато очок, але ще є гра з «Шахтарем», плюс у «гірників»попереду непрості матчі – з тим самим «Дніпром-1», «Чорноморцем», «Поліссям». Тож продовжуємо вірити в себе, сподіваюся, в підсумку це допоможемо нам досягти бажаного. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер