Владиславу Дубінчаку – 26! Вітаємо!

Владиславу Дубінчаку – 26! Вітаємо!

Сьогодні свій День народження відзначає захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак. 

Владислав народився на Вінничині, у смт Томашпіль. Там він робив свої перші кроки у футболі, а продовжив займатися улюбленою справою у Володимир-Волинському, навчаючись у місцевій школі BRW-BIK. Гра Владислава привернула увагу скаутів київського «Динамо» і в 2014 році він прийняв запрошення перейти до столичного клубу.

Талановитий лівий захисник настільки вразив тренерів, що у 16-річному віці він уже дебютував у юнацькій команді – 3 вересня 2014-го в матчі проти луцької «Волині» (5:0), провівши протягом сезону 2014/15 21 матч за юнацьку команду. Владислав провів за юнацьку та молодіжну команди клубу понад 100 матчів, у складі «золотого покоління» динамівської молоді став чемпіоном України та взяв участь у трьох сезонах Юнацької Ліги УЄФА. 

Владислав вирішив не чекати на свій шанс у першій команді «Динамо», а вирушив набиратися досвіду в оренди – спершу до столичного «Арсеналу», потім до «Карпат» та «Дніпра-1». До «Динамо» повернувся у середині сезону 2021/22 і з тих пір є стабільним гравцем основної команди, одним із лідерів та душею колективу. 

Бажаємо імениннику нових футбольних звершень, міцного здоров’я, перемог як на полі, так і в особистому житті! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер