Володимир Бражко: «Це майстерність Ваната – на останній хвилині так холоднокровно реалізувати момент»

Володимир Бражко: «Це майстерність Ваната – на останній хвилині так холоднокровно реалізувати момент»

Півзахисник «Динамо» прокоментував переможний матч проти «Дніпра-1». 

- Важка гра була. Спочатку поступалися. Ці паузи теж збивають ритм гри. Але ми знаємо, через що ці паузи – через наших ворогів, русні. Але ми продовжуємо жити, грати. Дякуємо нашим захисникам за змогу грати у футбол. Ця перемога для всіх уболівальників «Динамо».

- Пропустили гол прямо перед перервою, забили одразу після перерви. Наскільки важливо, що вдалося швидко зрівняти рахунок? 

- Це дуже важливо, коли ми швидко зрівнюємо рахунок. Одразу отримуємо плюс в моральному плані, а суперник відповідно мінус. Далі намагаємось дотиснути. Так сьогодні і вийшло. З червоною карткою та непризначеним пенальті. Але ми перемогли, ми сьогодні були сильніші. 

- Чи був фол проти вас, був пенальті? 

- Звісно, адже я відчуваю, коли мене тримають за футболку з самого початку руху. Так, далі я послизнувся, але мене тримали, тож я не міг наблизитись до м’яча. Звичайно, після такого слідував емоційний зрив, і як наслідок червона Тимчика. Але в меншості ми дотиснули суперника та здобули важливу перемогу для «Динамо». 

- Чи був це антифутбол у виконанні «Дніпра-1» - порушення правил, багато боротьби? 

- Не можна назвати це антифутболом. Це тактика на матч, ігрова схема. Так, вони грали агресивно, але ми теж в другому таймі не поступались. Вважаю, матч вийшов видовищним та цікавим для вболівальників. 

- Чому цей суперник такий незручний для «Динамо»? 

- Бо це сильна команда. Кожна гра важлива і складна, адже кожен суперник готується по-особливому до матчу з «Динамо». Всі ми розуміємо, що «Динамо» та «Шахтар» - це хороші подразники для всіх команд, вони готуються як на останній матч. 

- Як вдалося забити гол у компенсований час? 

- Шепелєв мені віддав, я протягнув м’яч, хотів одразу віддавати направо на Волошина, але протягнув далі і побачив вільну зону, де був Супряга. Віддав пас Владу, він дуже добре віддав на Ваната – і все, вирішили момент. Можна сказати, це майстерність Ваната – на останній хвилині так холоднокровно реалізувати момент. Ми здобули важливу перемогу всією командою сьогодні. 

- Далі було емоційне святкування голу. Що це було?

- Так буває, коли все з середини віддаєш. Забити у меншості та здобути цю перемогу було дуже важливо. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер