Володимиру Онищенку – 75! Привітання від Ігоря Суркіса

Володимиру Онищенку – 75! Привітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні 75-річний ювілей святкує славетний гравець «Динамо» 1970-х Володимир Онищенко. З круглою датою ювіляра привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Шановний Володимире Івановичу!

Дозвольте від усієї багатомільйонної динамівської сім’ї привітати вас із ювілеєм.

Уболівальники зі стажем із вдячністю згадують Ваші, корінного киянина, виступи у складі динамівського клубу. Ваша кар’єра вмістила в себе багато яскравих подій – від вихованця динамівської школи до зірки світового футболу, багаторазового чемпіона та володаря Кубка Радянського Союзу, переможця Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА.

Завершивши ігрову карʼєру, Ви багато років присвятили «Динамо» вже в якості тренера, пройшовши шлях від дитячої школи до першої команди, та функціонера.

Протягом багатьох років Ваше ім'я у світовому футболі викликає повагу колег та суперників. При цьому, незважаючи на свою популярність та авторитет, Ви, вельмишановний Володимире Івановичу, зуміли зберегти найкращі людські якості – порядність та відвертість, інтелігентність та шляхетність, душевне тепло до життя та до людей.

У цей святковий день бажаю Вам, ювіляре, міцного здоров’я, довгих років життя та сімейного затишку. І, звичайно, скорішого завершення війни та повернення до мирного життя.

З повагою,
президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер