»Закарпаття» – «Динамо»: арбітр зі Львова

Нагадуємо вам бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме перенесений матч 13-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на виїзді зіграє з ужгородським «Закарпаттям».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова. Займається суддівством з 1995-го року, а у 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів Прем'єр-ліги.

У нинішньому сезоні працював на одному матчі за участю «Динамо», в якому підопічні Валерія Газзаєва каменя на камені не залишили від сімферопольської «Таврії» (6:0), таким чином здобувши найбільшу перемогу в сезоні 2009/2010.

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра національної категорії Олександр Корнійко (Миргород) та Олександр Матяш (Полтава). Резервним арбітром на матчі працюватиме арбітр національної категорії Орест Шмигельський зі Львова.

За організацією матчу та роботою бригади арбітрів будуть стежити делегат ФФУ Микола Курилко (Харків) та інспектор ФФУ Володимир Туховський із Сімферополя.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер