10 років тому вихованець київського «Динамо» став найкращим у Європі! (+ ВІДЕО)

10 років тому вихованець київського «Динамо» став найкращим у Європі! (+ ВІДЕО)

Усе було ніби вчора. 10 років тому цього дня вихованець академії нашого клубу Андрій Шевченко отримав приз найкращого футболіста Європи! 

Але геній нашого форварда перебував та перебуває поза рамками часу. Мало хто знає, що незадовго до отримання своєї найголовнішої нагороди у футбольній кар'єрі Андрій приїхав до дитячого будинку в Переяслав-Хмельницькому, що під Київом, де не лише порадував дітлахів своєю появою, але й подарував без зайвого офіціозу багато чого корисного.

Тепла зустріч викладачів та учнів місцевого інтернату із зіркою світового футболу напевно жевріє в їхній пам'яті й досі.

Потім був запис нашого інтерв'ю, яке за кілька днів з'явилося на сторінках одного з найбільш впливових видань у світовому футболі World Soccer, з якого вже весь світ дізнався про щиру любов Андрія до своєї батьківщини, свого геніального вчителя Валерія Лобановського та клубу, який дав йому путівку у світ великого футболу!

Знаєте, великі зірки, в тому числі й футбольні, залишаються у пам'яті не лише завдяки своїм чудовим голам, але й тим, що вони зробили за межами футбольних арен. 

У цьому вся правда життя, чи не так...

Олег Задерновський

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер