9 липня «Динамо» проведе зустріч із «Люцерном»

9 липня «Динамо» проведе зустріч із «Люцерном»

Заключним суперником київського "Динамо" в серії благодійних матчів зі швейцарськими клубами в рамках передсезонного збору та підготовки до кваліфікації Ліги чемпіонів стане "Люцерн".

Поєдинок відбудеться у суботу, 9 липня, на стадіоні "Герзаг" в місті Еммен. Початок гри запланований на 18:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом).

Минулорічна контрольна зустріч "Динамо" та "Люцерна" на літніх зборах завершилася бойовою нічиєю з рахунком 3:3 (голами за нашу команду відзначилися Лєднєв, Антюх і Гармаш).

Нагадаємо, що 26 червня кияни зіграють із ФК "Івердон Спорт", 29 червня - із ФК "Лозанна Спорт", 2 липня - із ФК "Сьйон", а 5 липня - із ФК "Янг Бойз". Окрім того, на 12 липня у «Динамо» заплановане проведення двоматчевого протистояння з французьким клубом «Олімпік Ліон» (19:00 та 22:00).

Усі міжнародні товариські матчі «Динамо» проводитимуться з благодійною метою. Виручені від продажу квитків кошти будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Нагадаємо, у рамках благодійної серії «Match for Peace. Stop War in Ukraine!» з 12 квітня по 13 травня «Динамо» провело 7 матчів у європейських містах, зігравши з польською «Легією», турецьким «Галатасараєм», румунським «ЧФР 1907 Клуж», німецькою «Борусією Дортмунд», хорватським «Динамо Загреб», швейцарським «Базелем» та естонською «Флорою». Під час цих матчів та завдяки супутнім благодійним заходам та аукціонам було зібрано понад 25 млн гривень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер